Το ATHENS CENTER OF GASTRONOMY και το THESSALONIKI CENTER OF GASTRONOMY της ΣΤΕΛΙΟΣ ΚΑΝΑΚΗΣ ΑΒΕΕ σε συνεργασία με τη κορυφαία γαλλική σχολή γαστρονομίας ECOLE LENÔTRE έχουν προγραμματίσει για το Νοέμβριο δύο ξεχωριστά και απολαυστικά σεμινάρια αφιερωμένα στη σοκολάτα. Τα σεμινάρια που θα έχουν θέμα: “Η Τέχνη της Σοκολάτας: Δημιουργικές Εφαρμογές σε Γλυκίσματα και Σοκολατάκια” θα πραγματοποιηθούν από 2 έως 5 Νοεμβρίου στην Αθήνα και από 9 έως 12 Νοεμβρίου στη Θεσσαλονίκη.
Το πρόγραμμα των σεμιναρίων περιλαμβάνει ευφάνταστες γαλλικές δημιουργίες ζαχαροπλαστικής όπως τούρτες, μιλφέιγ, σουφλέ, μακαρόν κ.α. με βάση τη σοκολάτα και ποικιλία από λαχταριστά, βελούδινα σοκολατάκια. Επίσης οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να εμβαθύνουν στα μυστικά της σοκολάτας, εφαρμόζοντάς τα κατόπιν στην πράξη για τη δημιουργία ευφάνταστων και λαχταριστών σοκολατένιων δημιουργιών.