Στις 11 Οκτωβρίου, η ΣΤΕΛΙΟΣ ΚΑΝΑΚΗΣ πραγματοποίησε σεμινάριο και παρουσίαση αρτοποιίας στο ATHENS CENTER OF GASTRONOMY, με προσκεκλημένο τον κο Γιάννη Χρύσου. Ο γνωστός κλινικός διαιτολόγος – διατροφολόγος ανέλυσε τις ευεργετικές ιδιότητες που μπορεί να έχει το ψωμί ως λειτουργικό τρόφιμο στην προαγωγή της υγείας του γενικού πληθυσμού. Επίσης παρουσίασε τους τρόπους με τους οποίους ο επαγγελματίας αρτοποιός μπορεί να επικοινωνήσει τα οφέλη τέτοιων ποιοτικών αρτοσκευασμάτων στους πελάτες του. Σύμφωνα με την τάση στην αγορά για υγιεινή και ισορροπημένη διατροφή, τα λειτουργικά αρτοσκευάσματα, διευρύνουν τη γκάμα του αρτοποιείου, ενώ παράλληλα χαρίζουν προστιθέμενη αξία σε κάθε ελληνική επιχείρηση, ενδυναμώνοντας την πιστότητα του υπάρχοντος πελατολογίου και προσελκύοντας νέο.