ΑρχικήΕνημέρωση ΕπενδυτώνΔελτία Τύπου11/12/2009 ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΗΣ ΣΤΕΛΙΟΣ ΚΑΝΑΚΗΣ ΑΒΕΕ ΣΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΘΕΣΜΙΚΩΝ ΕΠΕΝΔΥΤΩΝ

11/12/2009 ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΗΣ ΣΤΕΛΙΟΣ ΚΑΝΑΚΗΣ ΑΒΕΕ ΣΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΘΕΣΜΙΚΩΝ ΕΠΕΝΔΥΤΩΝ

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ-ΤΗΣ-ΣΤΕΛΙΟΣ-ΚΑΝΑΚΗΣ-ΑΒΕΕ-ΣΤΗΝ-ΕΝΩΣΗ-ΘΕΣΜΙΚΩΝ-ΕΠΕΝΔΥΤΩΝ-news

Η διοίκηση της ΣΤΕΛΙΟΣ ΚΑΝΑΚΗΣ Α.Β.Ε.Ε. πραγματοποίησε παρουσίαση των δραστηριοτήτων της εταιρείας στην Ένωση Θεσμικών Επενδυτών, την Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου 2009.
Στην παρουσίαση συμμετείχαν ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου και διευθύνων σύμβουλος, κ. Στέλιος Κανάκης , η Αναπληρώτρια Διευθύνων Σύμβουλος του ΔΣ κ. Έλφη Κανάκη και ο οικονομικός διευθυντής, κ. Αθανάσιος Σύρμος.
Στη διάρκεια της παρουσίασης η διοίκηση έκανε μία σύντομη ιστορική αναδρομή και επεσήμανε τους βασικούς παράγοντες που συνετέλεσαν στην πετυχημένη πορεία της εταιρείας και στην κατάκτηση της πρώτης θέσης στην Ελλάδα στον κλάδο της εμπορίας πρώτων υλών ζαχαροπλαστικής, αρτοποιίας και παγωτού, που δραστηριοποιείται.
Αναφέρθησαν οι τάσεις και τα χαρακτηριστικά του κλάδου, καθώς και οι τελευταίες επιχειρηματικές εξελίξεις.
Παρουσιάστηκαν τα βασικά οικονομικά μεγέθη, η μακροχρόνια ανοδική πορεία τους και διατυπώθηκε η εκτίμηση για κύκλο εργασιών του αυτού περίπου ύψους με τον κύκλο εργασιών της προηγούμενης χρήσης 2008 (ο οποίος ανήλθε στα 18,732 εκατ. ευρώ).
Από τη μέχρι τώρα πορεία των εργασιών της εταιρείας και με βάση και τα δημοσιευμένα αποτελέσματα του 9μήνου 2009, φαίνεται πως η ΣΤΕΛΙΟΣ ΚΑΝΑΚΗΣ Α.Β.Ε.Ε. αντιμετώπισε με επιτυχία την οικονομική ύφεση του 2009. Διατήρησε τα μεγέθη της και αύξησε τα μερίδιά της στον κλάδο που δραστηριοποιείται. Παράλληλα, ενίσχυσε με την αναγκαία προετοιμασία τις οργανωτικές και λειτουργικές υποδομές , ώστε να ξεπεράσει τα εμπόδια που αναμένεται να συναντήσει σε άλλη μία δύσκολη χρονιά, όπως διαφαίνεται να είναι το 2010.
Τέλος, η διοίκηση της εταιρείας έδωσε έμφαση και εστίασε στο όραμα της εταιρείας που είναι η συμμετοχή και συστηματική συμβολή στη δυναμική εξέλιξη και ανάπτυξη του κλάδου στην Ελλάδα αλλά και στην ευρύτερη περιοχή, και επίσης ανέλυσε τους τρόπους και στρατηγικές υλοποίησης του εν λόγω οράματος επίτευξης
Το Διοικητικό Συμβούλιο


Η σελίδα www.stelioskanakis.gr χρησιμοποιεί cookies. Περισσότερα
Μπορείτε να επιλέξετε εάν θα εγκατασταθούν ή όχι τα cookies αυτά, πατώντας:
ΑΠΟΔΟΧΗ
ΑΠΟΡΡΙΨΗ