ΑρχικήΕνημέρωση ΕπενδυτώνΔελτία Τύπου12/01/2005 ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΣΗΣ

12/01/2005 ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΣΗΣ

Η διοίκηση της εταιρείας “ΣΤΕΛΙΟΣ ΚΑΝΑΚΗΣ Α.Β.Ε.Ε.”, που δραστηριοποιείται στον κλάδο εμπορίας πρώτων υλών ζαχαροπλαστικής, αρτοποιίας και παγωτού, ανακοινώνει την υπογραφή συμφωνίας αντιπροσώπευσης και διανομής των προϊόντων της βελγικής εταιρείας SMET, την έναρξη της εξαγωγικής της δραστηριότητας προς την αγορά της Κύπρου, την ανάθεση κατασκευής των νέων ιδιόκτητων αποθηκευτικών χώρων σε κατασκευαστική εταιρεία και την πορεία των πωλήσεων για το χρονικό διάστημα Ιανουαρίου-Δεκεμβρίου 2004. Ειδικότερα :

1. Η “ΣΤΕΛΙΟΣ ΚΑΝΑΚΗΣ A.B.E.E.” υπέγραψε συμφωνία αντιπροσώπευσης και διανομής των προϊόντων του βέλγικου οίκου SMET η οποία εξειδικεύεται στην παραγωγή ειδών διακοσμητικών σοκολάτας. H εν λόγω συμφωνία έχει ορίζοντα αποκλειστικότητας μέχρι την 31η Δεκεμβρίου 2008.

2. Περαιτέρω η εταιρεία και στο πλαίσιο της ενίσχυσης των περιφερειακών πωλήσεων της ξεκίνησε εξαγωγική δραστηριότητα προς την αγορά της Κύπρου μέσω αποκλειστικού τοπικού διανομέα. Ήδη παραδόθηκαν οι πρώτες παραγγελίες και εκτιμάται πως η συνεργασία αυτή θα συμβάλει στην περαιτέρω ανάπτυξη της εταιρείας και θα ενισχύσει την παρουσία της στις περιφερειακές γεωγραφικές αγορές.

3. Αναφορικά με την πρόοδο της κατασκευής των νέων ιδιόκτητων αποθηκευτικών χώρων ελεγχόμενης θερμοκρασίας ψυκτικών θαλάμων και γραφείων στη ΒΙ.ΠΕ. Σίνδου , η εταιρεία ανέθεσε την κύρια κατασκευή στην εταιρεία Interform A.E. Για το ίδιο έργο εργασίες επιβλέποντα μηχανικού ανέλαβε η εταιρεία ΚΡΑΜΑ ΤΕΧΝΙΚΗ . Σημειώνουμε ότι η νέα επένδυση εντάσσεται στο σχεδιασμό της διοίκησης για επέκταση στην αγορά της Βόρειας Ελλάδας και στην ευρύτερη περιοχή των Βαλκανίων .

Τέλος και σε ότι αφορά την πορεία της εταιρείας το χρονικό διάστημα Ιανουαρίου-Δεκεμβρίου 2004 , ο κύκλος εργασιών παρουσιάζει ποσοστιαία αύξηση κατά 9% στα 13,76 εκατ. Ευρώ έναντι 12,64 εκατ. Ευρώ το αντίστοιχο διάστημα του 2003.

ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ


Η σελίδα www.stelioskanakis.gr χρησιμοποιεί cookies. Περισσότερα
Μπορείτε να επιλέξετε εάν θα εγκατασταθούν ή όχι τα cookies αυτά, πατώντας:
ΑΠΟΔΟΧΗ
ΑΠΟΡΡΙΨΗ