To ATHENS CENTER OF GASTRONOMY της ΣΤΕΛΙΟΣ ΚΑΝΑΚΗΣ ΑΒΕΕ και η διάσημη ECOLE LENÔTRE διοργανώνουν στην Αθήνα 12 – 15 Ιουνίου ένα εξαιρετικά προσεγμένο σεμινάριο «VIENNOISERIE» γεμάτο νέες μοναδικές συνταγές που θα ενθουσιάσουν τους έλληνες επαγγελματίες. Ο γάλλος καθηγητής Master Class κος. Gilles Maisonneuve έχει ετοιμάσει ένα πλούσιο πρόγραμμα που περιλαμβάνει πλήρη γκάμα εφαρμογών όπως κρουασάν, σφολιάτες και σφολιατάκια, μπριός, γλυκές και αλμυρές ζύμες, γλυκά και αλμυρά petit fours, ταρτάκια, κ.α.
Περισσότερες πληροφορίες & δηλώσεις συμμετοχής: ΣΤΕΛΙΟΣ ΚΑΝΑΚΗΣ ΑΒΕΕ (υπεύθυνος προγραμμάτων: κος. Νίκος Παπαδόπουλος) στο τηλ.: 210 2419700 ή στο mail: acg@stelioskanakis.gr.