Στις 12 Οκτωβρίου στο ATHENS CENTER OF GASTRONOMY πραγματοποιήθηκε επίδειξη αρτοποιίας όπου παρουσιάστηκαν παραδοσιακές Ιταλικές και Γαλλικές μεθόδοι αρτοποίησης σε συνδυασμό με τα προζύμια BÖCKER και λαχταριστά σνάκς με προϊόντα PBP. Οι επισκέπτες κατακλύστηκαν από τα προκλητικά αρώματα των αρτοσκευασμάτων παρασκευασμένα με τις μεθόδους: Biga, Poolish και Αργής Ωρίμανσης, ενώ στη γευστική δοκιμή που ακολούθησε ενθουσιάστηκαν από την υφή και την απολαυστική τους γεύση. Τα δε αλμυρά σνάκς, η πίτσα και η focaccia με preferment Vino BÖCKER, αλλά και οι τυρομπουκιές και τα κριτσίνια καλαμποκιού και ντομάτας με προϊόντα PBP ενθουσίασαν τους λάτρεις της εξαιρετικής γεύσης.