Μοναδικές στο είδος τους ήταν για ακόμα μια φορά οι χριστουγεννιάτικες επιδείξεις που διοργάνωσε η ΣΤΕΛΙΟΣ ΚΑΝΑΚΗΣ ΑΒΕΕ σε συνεργασία με τον τεχνικό σύμβουλο Philippe Depape της FRUIBEL – SUCREA UNIFINE F&B Ingredients, που πραγματοποιήθηκαν στις 14 & 15 Νοεμβρίου στο Athens Center of Gastronomy.
Ο διεθνούς φήμης κος. Depape και το έμπειρο τεχνικό τμήμα ζαχαροπλαστικής της ΣΤΕΛΙΟΣ ΚΑΝΑΚΗΣ ΑΒΕΕ παρουσίασαν τη νέα εκπληκτική συλλογή “ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ 2012”, εμπνευσμένη απο σπουδαίους άντρες της ιστορίας, οι οποίοι με τις ανακαλύψεις τους σφράγισαν τη μοίρα της ανθρωπότητας όπως ο Χριστόφορος Κολόμβος, ο Λεονάρντο Ντα Βίντσι, ο Ιούλιος Βερν, ο Τόμας Έντισον, ο Άλμπερτ Άινσταιν και ο Νηλ Άρμστρονγκ. Όλες οι συνταγές που παρουσιάστηκαν ήταν βασισμένες στα μοναδικής ποιότητας προϊόντα της FRUIBEL όπως Φρούτα σε ζελέ, Ζελέδες, Επικαλύψεις και Καθρέφτες, Κουβερτούρες Delicream και Μαρμελάδες Φούρνου. Καθώς επίσης και στην εξαιρετική γκάμα των προϊόντων SUCREA: Frangipane Mix (μείγμα για τάρτες αμυγδάλου και cantuccini), Crunchy Bee (μείγμα για φλωρεντίνες), Macaron Mix, Short Crust Mix (μείγμα για cookies και βάση πάστα φλώρας), Κρέμες Ζαχαροπλαστικής, Ζάχαρη Βανίλιας, Τοpping Carmel Butterscotch, Γλυκές Γεμίσεις (αμυγδάλου, σοκολάτας, φουντουκιού) αλλά και Αρώματα σε μεγάλη ποικιλλία.
Ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε επίσης στην παρουσίαση του νέου προϊόντος CLAFOUTIS MIX (κλαφουτί) της SUCREA που είναι ένα αφράτο και κρεμώδες επιδόρπιο γαλλικής προέλευσης, πολύ απλό στην παρασκευή του και ιδιαίτερα νόστιμο, το οποίο συνδυάζεται ιδανικά με φρούτα ή σοκολάτα.
Οι παρευρισκόμενοι χαρακτήρισαν τις δημιουργίες ως μοναδικές και πρωτοποριακές τόσο από άποψη εμφάνισης όσο και και από άποψη γευστικών συνδυασμών αλλά ταυτόχρονα ως απόλυτα εφαρμόσιμες στην ελληνική πραγματικότητα.