Αρχική Center of Gastronomy Τα Νέα μας15/10/2014 EΝΑ ΤΑΞΙΔΙ ΑΙΣΘΗΣΕΩΝ ΜΕ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΕΣ ΤΟΥ PHILIPPE DEPAPE ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΕΛΙΟΣ ΚΑΝΑΚΗΣ ΑΒΕΕ

15/10/2014

EΝΑ ΤΑΞΙΔΙ ΑΙΣΘΗΣΕΩΝ ΜΕ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΕΣ ΤΟΥ PHILIPPE DEPAPE ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΕΛΙΟΣ ΚΑΝΑΚΗΣ ΑΒΕΕ

ENA-TAKsIDI-AISThISEON-ME-DIMIOURGIES-TOU-PHILIPPE-DEPAPE-APO-TIN-STELIOS-KANAKIS-AVEE-news

Η ΣΤΕΛΙΟΣ ΚΑΝΑΚΗΣ ΑΒΕΕ διοργάνωσε επιδείξεις, στις 8 & 9 Οκτωβρίου στο ATHENS CENTER OF GASTRONOMY και στις 15 & 16 Οκτωβρίου, στο THESSALONIKI CENTER OF GASTRONOMY, για την παρουσίαση των Χριστουγεννιάτικων συνταγών της DAWN FOODS από τον κο. Philippe Depape. Ο ταλαντούχος Σεφ Ζαχαροπλαστικής παρέσυρε τους παρευρισκομένους σε « Ένα Ταξίδι Αισθήσεων σε Όλο τον Κόσμο», δημιουργώντας συνδυασμούς γεύσεων από διάφορες κουλτούρες και εθνικότητες, τους οποίους μετέτρεψε σε εξαίσιες γαστρονομικές δημιουργίες. Οι συνταγές που παρουσιάστηκαν ήταν οι εξής: Chantilly, Aldo, Dio, Nomiki, Alkim & Tribal. Εστιάζοντας στην ποιότητα και την τελειότητα, η ΣΤΕΛΙΟΣ ΚΑΝΑΚΗΣ ΑΒΕΕ προσκάλεσε επαγγελματίες ζαχαροπλάστες για να ανακαλύψουν τα καλύτερα υλικά ζαχαροπλαστικής, που στηρίζουν την φήμη της Dawn Foods και διασφαλίζουν την επιτυχία των επαγγελματιών στην Ελλάδα εδώ και 25 περίπου χρόνια. Η Εμπειρία, η Τεχνογνωσία, η Αποτελεσματικότητα, η Ευκολία και η Ταχύτητα συνθέτουν το μυστικό της επιτυχίας των 6 ευφάνταστων δημιουργιών του κου. Depape, οι οποίες είναι ταυτόχρονα τόσο απλές και αυθεντικές.
Οι 650 ζαχαροπλάστες που παρευρέθησαν συνολικά στις επιδείξεις είχαν την ευκαιρία να γευτούν τις συνταγές που παρουσιάστηκαν, καθώς επίσης και άλλες συνταγές που δημιουργήθηκαν με υλικά των μαρκών FRUIBEL (Delifruit, Decorgel, Belnap) & SUCREA της Dawn Foods. Η επισκέπτες για ακόμη μία φορά εξεπλάγην ευχάριστα με τη δημιουργικότητα του κου. Depape και αποχώρησαν από τη ΣΤΕΛΙΟΣ ΚΑΝΑΚΗΣ ΑΒΕΕ εμπνευσμένοι και έτοιμοι να ενθουσιάσουν τους πελάτες τους με φίνες γεύσεις και συναρπαστικούς συνδυασμούς υλικών.


Η σελίδα www.stelioskanakis.gr χρησιμοποιεί cookies. Περισσότερα
Μπορείτε να επιλέξετε εάν θα εγκατασταθούν ή όχι τα cookies αυτά, πατώντας:
ΑΠΟΔΟΧΗ
ΑΠΟΡΡΙΨΗ