Αρχική Center of Gastronomy Τα Νέα μας16/05/2012 ΝΕΕΣ ΙΔΕΕΣ ΓΙΑ ΛΑΧΤΑΡΙΣΤΑ ΓΛΥΚΑ ΦΟΥΡΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΕΛΙΟΣ ΚΑΝΑΚΗΣ ΑΒΕΕ

16/05/2012

ΝΕΕΣ ΙΔΕΕΣ ΓΙΑ ΛΑΧΤΑΡΙΣΤΑ ΓΛΥΚΑ ΦΟΥΡΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΕΛΙΟΣ ΚΑΝΑΚΗΣ ΑΒΕΕ

Πολλές νέες, λαχταριστές εφαρμογές Γλυκών Φούρνου απόλαυσαν οι επαγγελματίες αρτοποιοί που παρακολούθησαν τις επιδείξεις της ΣΤΕΛΙΟΣ ΚΑΝΑΚΗΣ ΑΒΕΕ, που διοργανώθηκαν στο ATHENS CENTER OF GASTRONOMY στις 16 και 17 Μαΐου από το Τεχνικό Τμήμα Αρτοποιίας της Εταιρείας, αποτελούμενο από τους Ν. Κατσιούπα και Γ. Θεοδώρου.
Το πρόγραμμα των επιδείξεων περιελάμβανε κέικ και χρωματιστά cup cakes με Sentas Cake KOMPLET, τα οποία συνδυάστηκαν με καραμέλα Dulche de Leche Pastelero, γεμίσεις ΜΑΜΜΑΜΙΑ, πάστα αμυγδάλου Odenbake (για Odencake), φρούτα DELIFRUIT και Cranberries. Επίσης, απολαυστικά brownies, σοκολατόπιτες, σουφλέ και cup cakes σοκολάτας με Βlack Soft KOMPLET, γερμανικές κουλούρες, μπερλίνες με KIRINA και Cranberries, μπριός αλλά και παραδοσιακά δανέζικα με Jogofine KOMPLET, πλούσια τσηζκέικ φούρνου, γαλατόπιτες και γιαουρτόπιτες με Käsekuchen KOMPLET αλλά και φλωρεντίνες και muesli bars με Florenta επίσης από την KOMPLET. Το πρόγραμμα περιλάμβανε ακόμα λαχταριστές τάρτες με φρούτα DELIFRUIT, με DULCE DE LECHE PASTELERO, με γεμίσεις MAMMAMIA, με KIRINA και με Κρέμα Λεμόνι BAKELS, ενώ μεγάλη επιτυχία σημείωσαν και οι εφαρμογές με το νέο προϊόν FRANGIPAN MIX της SUCREA για τάρτα αμυγδάλου, ιταλικό παξιμάδι, macaron και cup cakes. Τέλος, οι παρευρισκόμενοι δεν παρέλειψαν να γευτούν εφαρμογές με Odenbake ODENSE όπως μπουκιές αμυγδάλου και πυραμίδες, γλυκά σε ποτήρι με κρύα κρέμα Samba Deluxe, γευστικά σου Paris Brest με κρέμα και φρούτα, βελούδινα εκλαίρ και φυσικά λαχταριστά βουτήματα σε μεγάλη ποικιλία.


Η σελίδα www.stelioskanakis.gr χρησιμοποιεί cookies. Περισσότερα
Μπορείτε να επιλέξετε εάν θα εγκατασταθούν ή όχι τα cookies αυτά, πατώντας:
ΑΠΟΔΟΧΗ
ΑΠΟΡΡΙΨΗ