Στις 17 και 18 Οκτωβρίου στην Αθήνα και στις 7 και 8 Νοεμβρίου στην Θεσσαλονίκη στα Center of Gastronomy ο διάσημος Chef Patissier Philippe Depape της DAWN, και υπεραγαπημένος του Ελληνικού κοινού των επαγγελματιών ζαχαροπλαστών, παρουσίασε την νέα του συλλογή συνταγών για το φθινόπωρο και το χειμώνα του 2018-2019. Το ευρύ κοινό των επαγγελματιών που ήταν παρόν στην επίδειξη-αποθέωση της τέχνης της ζαχαροπλαστικής, ενθουσιάστηκε με την δημιουργικότητα και την ποικιλία των συνταγών που παρουσιάστηκαν. Οι απρόσμενα εντυπωσιακοί γιορτινοί κορμοί που παρουσίασε καθώς και τα νέα ευφάνταστα και διασκεδαστικά παιδικά γλυκίσματα ενέπνευσαν για δημιουργία το κοινό των επαγγελματιών που παρακολούθησε την υψηλών προδιαγραφών επίδειξη.