Η ΣΤΕΛΙΟΣ ΚΑΝΑΚΗΣ ΑΒΕΕ στις 18 & 19 Μαρτίου 2015 πραγματοποίησε στο ATHENS CENTER OF GASTRONOMY και ταυτόχρονα στο THESSALONIKI CENΤER OF GASTRONOMY, επιδείξεις Παγωτού & Ζεστού Παγωτού, παρουσιάζοντας τις ολοκαίνουργιες τάσεις για το 2015 από την κορυφαία Ιταλική εταιρία παγωτού FABBRI 1905. Ο Ιταλός τεχνικός της FABBRI κος. Franco Tosso σε συνεργασία με το τεχνικό τμήμα ζαχαροπλαστικής της ΣΤΕΛΙΟΣ ΚΑΝΑΚΗΣ ΑΒΕΕ, εξέπληξαν ευχάριστα τους επαγγελματίες με φρέσκιες, απολαυστικές ιδέες, όπως παγωτό Γκοφρέτα με Delipaste Γκοφρέτα & Crockoloso Γκοφρέτα, παγωτό Τσιχλόφουσκα με Delipaste Τσιχλόφουσκα, παγωτό Kiddy Φράουλα με Delipaste Φράουλα, Delipaste Μπανάνα, Variegato Nutty Cereal Λευκό & Variegato Amarena Light. Το Ζεστό Παγωτό, μία καινοτομία της ΣΤΕΛΙΟΣ ΚΑΝΑΚΗΣ ΑΒΕΕ για απολαυστικό παγωτό που δεν παγώνει το στόμα (διατηρείται στους -15οC), παρουσιάστηκε σερβιρισμένο πάνω σε μπάρες με μαυροκέρασο, Nutty Nero & καραμέλα παρασκευασμένο με Cookie Mix Βανίλιας, Σοκολάτας και Βρώμης της Dawn Foods.
Επίσης, το τεχνικό τμήμα της Εταιρείας προχώρησε σε ακόμα μία καινοτομία to 2015 με τη δημιουργία παγωτού Παρφέ Κρέμα και Σοκολάτα σε παγωτομηχανή, με την εφαρμογή του πηκτικού Super Panna CF της Fabbri. Η μέθοδος αυτή έχει το πλεονέκτημα ότι η υπέροχη γεύση και η κρεμώδη υφή του Παρφέ διατηρούνται για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.
Υποστηρίζοντας τους επαγγελματίες σε όλη την Ελλάδα, η ΣΤΕΛΙΟΣ ΚΑΝΑΚΗΣ ΑΒΕΕ πραγματοποίησε άλλες δύο παρουσιάσεις στις 6 &7 Μαΐου στο THESSALONIKI CENΤER OF GASTRONOMY και στο Κέντρο Επιδείξεων της ΚΟΡΩΝΗ Α.Ε. στην Κρήτη.