Το τεχνικό τμήμα της ΣΤΕΛΙΟΣ ΚΑΝΑΚΗΣ ΑΒΕΕ ανέβασε τον πήχη στη δημιουργικότητα και στη γευστική απόλαυση με τα πρωτοποριακά γλυκά φούρνου που παρουσίασε στις 18 & 19/10 στο ATHENS CENTER OF GASTRONOMY. Χρησιμοποιώντας ως βάση τα ποιοτικά Crème Cake Base Plain & Chocolate της DAWN, παρασκεύασε εντυπωσιακές Τούρτες Κέικ, Fruit Yogo Cakes & Τάρτες, Mud Cake, Rum Cake, Mini Cake Financier, English Christmas Cake, Bavarian Fruit Cake, μεγάλη γκάμα ευφάνταστων παραλλαγών Cream Cakes, Βασιλόπιτα, λαχταριστούς Κορμούς, Madeleine, Black Velvet και Σουφλέ Σοκολάτας. Το πρόγραμμα περιείχε, επίσης, Cookies & Cookie Bars με τα Cookie Mixes της DAWN καθώς και αλλά Χριστουγεννιάτικα Γλυκίσματα.