Σε δύο νέες συμφωνίες αποκλειστικής συνεργασίας προχώρησε η εταιρεία ΣΤΕΛΙΟΣ ΚΑΝΑΚΗΣ ΑΒΕΕ εμπλουτίζοντας τη γκάμα των προϊόντων με νέες, ποιοτικές και πρωτοποριακές πρώτες ύλες ζαχαροπλαστικής στις χώρες και περιοχές, που δραστηριοποιείται, δηλαδή σε Ελλάδα, Κύπρο, Βουλγαρία, Αλβανία, Σκόπια και Κόσοβο.
Η πρώτη είναι με την αμερικανική εταιρεία MONA LISA, που παράγει διακοσμητικά από σοκολάτα. Όλα τα προϊόντα MONA LISA παράγονται από πραγματική και άριστης ποιότητας σοκολάτα και είναι έτοιμα προς χρήση. Διατίθενται σε πρωτότυπα σχέδια και χρώματα και περιλαμβάνουν μια πλήρη γκάμα από την οποία αναφέρουμε ενδεικτικά τα Σοκολατένια Ντεκόρ (σε ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων), τα BASTONI & CHOCOLATTOS (σοκολατένια διακοσμητικά στικς), τα CHOCOLATE CUPS (σοκολατένια κουπάκια έτοιμα προς γέμιση), τα BLOSSOΜS (μπλόσομ υγείας, γάλακτος, λευκό, ανάμικτο και ροζ) και τα SHAVINGS. Η MONA LISA διασφαλίζει την άριστη ποιότητα των προϊόντων της εφαρμόζοντας σύστημα HACCP.
Η δεύτερη, είναι με την Γαλλική εταιρεία MATERNE που παράγει τους πουρέδες φρούτων LEREBOURG. Διατίθενται σε τέσσερις γεύσεις: Βατόμουρο, Μπανάνα, Μάνγκο και Cassis (Φραγκοστάφυλο) και είναι ιδανικοί για πολλές χρήσεις όπως για την παρασκευή μους, μπαβαρουάζ, κουλί φρούτων, γεμίσεις για σοκολατάκια κ.α. Επιπλέον, μπορούν να χρησιμοποιηθούν με διάφορες παραλλαγές και σαν επικάλυψη γλυκισμάτων. Και οι δύο κατηγορίες προϊόντων συνιστούν βασικότατες πρώτες ύλες στα χέρια κάθε επαγγελματία. Χρησιμοποιώντας τα σοκολατένια διακοσμητικά της MONA LISA οι δημιουργίες κάθε ζαχαροπλάστη αποκτούν ασύγκριτη εμφάνιση και κερδίζουν όλες τις εντυπώσεις τόσο για το μοναδικά τους σχέδια όσο και για την τέλεια γεύση. Οι πουρέδες MATERNE παρουσιάζουν μεγάλη αντοχή στην κατάψυξη και αποτελούν ιδανική λύση για το σύγχρονο επαγγελματία.
ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ