Αρχική Center of Gastronomy Τα Νέα μας19/03/2010 ΕΠΙΔΕΙΞΕΙΣ ΠΑΓΩΤΟΥ ΚΑΙ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΕΛΙΟΣ ΚΑΝΑΚΗΣ ΑΒΕΕ

19/03/2010

ΕΠΙΔΕΙΞΕΙΣ ΠΑΓΩΤΟΥ ΚΑΙ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΕΛΙΟΣ ΚΑΝΑΚΗΣ ΑΒΕΕ

ΕΠΙΔΕΙΞΕΙΣ-ΠΑΓΩΤΟΥ-ΚΑΙ-ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗΣ-ΑΠΟ-ΤΗΝ-ΣΤΕΛΙΟΣ-ΚΑΝΑΚΗΣ-ΑΒΕΕ-news

Η ΣΤΕΛΙΟΣ ΚΑΝΑΚΗΣ ΑΒΕΕ, συνεπής πάντα στο ραντεβού της με τους επαγγελματίες παρασκευαστές παγωτού, διοργάνωσε και φέτος συναρπαστικές επιδείξεις αφιερωμένες στις περίφημες α’ ύλες παγωτού και ζαχαροπλαστικής της FABBRI σε Αθήνα & Θεσσαλονίκη. Έχοντας σαν θέμα «Νέες Τάσεις στο Παγωτό για την ’νοιξη και το Καλοκαίρι 2010 και Ζαχαροπλαστική», οι επιδείξεις πραγματοποιήθηκαν παράλληλα στις 16,17 και 18 Μαρτίου στο Athens Center of Gastronomy και στο Thessaloniki Center of Gastronomy.

Επίσημη προσκεκλημένη της εταιρείας για το Athens Center of Gastronomy ήταν η τεχνική σύμβουλος του κορυφαίου Ιταλικού οίκου FABBRI κα. Silvia Gaetta, η οποία σε συνεργασία με τον Υπεύθυνο Τεχνικού τμήματος της εταιρείας κ. Γ. Κόστιουτσουκ οργάνωσαν και επιμελήθηκαν το πρόγραμμα, ενώ την παρουσίαση ανέλαβε ο υπεύθυνος του Athens Center of Gastronomy κ. Ν. Παπαδόπουλος. Στο Thessaloniki Center of Gastronomy το πρόγραμμα επιμελήθηκε το τεχνικό τμήμα της ΣΤΕΛΙΟΣ ΚΑΝΑΚΗΣ ΑΒΕΕ.

Μεγάλο πλήθος επαγγελματιών παρευρέθηκαν στις επιδείξεις και παρακολούθησαν το πλούσιο πρόγραμμα που περιλάμβανε την παρουσίαση νέων γεύσεων παγωτού FABBRI που λανσάρει για την ’νοιξη Καλοκαίρι 2010 η ΣΤΕΛΙΟΣ ΚΑΝΑΚΗΣ ΑΒΕΕ και εγγυώνται μοναδικές στιγμές απόλαυσης: DELIPASTE CAPPUCCINO, SIMPLE MOJITO, DELIPASTE PISTACHIO PURE 100%, VARIEGATO MOU, VARIEGATO LIME και VARIEGATO ΦΟΥΝΤΟΥΚΙ & ΚΑΚΑΟ. Τέλος, το πρόγραμμα περιλάμβανε δημιουργίες ζαχαροπλαστικής με τις υπέροχες επικαλύψεις Nappage Αμαρένα, Φιστίκι, Φράουλα και το Γλασάζ Σοκολάτας της FABBRI.

Οι επιδείξεις ολοκληρώθηκαν με την γευστική δοκιμή όλων των γεύσεων παγωτού που έκλεψαν τις εντυπώσεις!


Η σελίδα www.stelioskanakis.gr χρησιμοποιεί cookies. Περισσότερα
Μπορείτε να επιλέξετε εάν θα εγκατασταθούν ή όχι τα cookies αυτά, πατώντας:
ΑΠΟΔΟΧΗ
ΑΠΟΡΡΙΨΗ