H ΣΤΕΛΙΟΣ ΚΑΝΑΚΗΣ ΑΒΕΕ πραγματοποίησε επιδείξεις Μοντέρνας Ζαχαροπλαστικής στο ATHENS CENTER of GASTRONOMY στις 19 & 20 Οκτωβρίου και στο THESSALONIKI CENTER OF GASRONOMY στις 23 & 24 Νοεμβρίου. Παρουσιάστηκε μία σειρά ευφάνταστων δημιουργιών και γεύσεων ειδικά μελετημένων για την προσέλκυση του νεανικού κοινού στα ζαχαροπλαστεία. Παρουσιάστηκαν διάφορες επιλογές όπως Κορμός με Salted Peanuts, Κορμός Kiss Φράουλα, Τούρτα Brulée, Τούρτα Nocciolosa, Tούρτα με τραγανή βάση Choco Delice, Toύρτα Pink Forest, Millefeuille Σοκολάτα, Προφιτερόλ Καραμέλα, Τάρτα Κάστανο, Καρέ Millionaires και Μπάρα Dulce de Leche. Οι πρωτότυπες αυτές ιδέες, σε συνδυασμό με σχετική επικοινωνιακή πολιτική από τη μεριά των ζαχαροπλαστείων στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αναμένεται ότι θα προσελκύσουν νέους φανατικούς καταναλωτές.