Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος η ΣΤΕΛΙΟΣ ΚΑΝΑΚΗΣ ΑΒΕΕ διοργάνωσε σε συνεργασία με την κορυφαία εταιρία α’ υλών παγωτού και ζαχαροπλαστικής FABBRI, επιδείξεις παγωτού σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη με θέμα «Παγωτό & Ζεστό Παγωτό: Νέες Τάσεις 2013», οι οποίες πραγματοποιήθηκαν στο Athens Center of Gastronomy στις 20 & 21 Μαρτίου 2013 και στο Thessaloniki Center of Gastronomy στις 27 & 28 Μαρτίου 2013.
Στις επιδείξεις παρουσιάστηκαν τα νέα προϊόντα CROCKOLOSI GINGERBREAD, DELIPASTE GINGERBREAD, NUTTY και VARIEGATO ΛΕΥΚΗ ΣΟΚΟΛΑΤΑ. Η τεχνική σύμβρουλος της FABBRI κ. Sylvia Gaetta σε συνεργασία με το τεχνικό τμήμα της εταιρίας, το οποίο αποτελείται κ.κ. Γ. Κόστιουτσουκ, Δ. Δημόπουλο και Κ. Παπαπαναγιώτου, δημιούργησαν ένα πρωτοποριακό πρόγραμμα. Την παρουσίαση ανέλαβε ο υπέυθυνος του Athens Center of Gastronomy κος. Νίκος Παπαδόπουλος.
Κατά την διάρκεια των επιδείξεων παρουσιάστηκαν πολλές γεύσεις παγωτού καθώς και οι νέοι συνδυασμοί γεύσεων όπως, Γιαούρτι Breakfast, Nutty Cookies, Red Velvet, Nutty Banoffee, Πεπόνι, Nutty Cremino, Peanuts, Gingerbread και Cabo Blanco. Το τεχνικό τμήμα της εταιρίας ΣΤΕΛΙΟΣ ΚΑΝΑΚΗΣ ΑΒΕΕ παρουσίασε και την μέθοδο την οποία έχει λανσάρει, το ΖΕΣΤΟ ΠΑΓΩΤΟ. Συγκεκριμένα παρουσίασαν παγωτίνια Γιαούρτι, Ξυλάκια Γιαούρτι, Ποτηράκια Γιαούρτι, Cookies με γέμιση Γιαούρτι, Muesli Baris Γιαούρτι και Brownies γεμιστό με Γιαούρτι. Επίσης, παρουσιάστηκαν και οι εντυπωσιακές επικαλύψης της FABBRI η Nappage Φράουλα και η διάσημη Nappage Amarena.
Στο τέλος των επιδείξεων, οι επαγγελματίες γεύτηκαν όλους τους γευστικούς συνδυασμούς τους οποίους χαρακτήρισαν ως εξαιρετικά νόστιμους, πρωτοποριακούς και πολύ απολαυστικούς.