Ένα εξαιρετικά ενδιαφέρον σεμινάριο σε συνεργασία με την κορυφαία Γαλλική σχολή γαστρονομίας Ecole Lenôtre θα πραγματοποιηθεί στις 22-25 Ιουνίου 2010 στο ATHENS CENTER OF GASTRONOMY της ΣΤΕΛΙΟΣ ΚΑΝΑΚΗΣ ΑΒΕΕ υπό την επιμέλεια του καθηγητή Jean-Louis Clement. Στο σεμινάριο, που έχει θέμα: «Viennoiserie – Γλυκές & Αλμυρές Συνταγές & Η Τέχνη των Γλυκών και Αλμυρών Petits Fours», θα παρουσιαστούν πρωτότυπες και απολαυστικές συνταγές για κρουασάν, σφολιάτες, μπριος, γλυκές ζύμες, αλμυρές μπουκιές αλλά και για γλυκά και αλμυρά petit fours.
Συνεχίζοντας τη μεγάλη επιτυχία των προηγούμενων σεμιναρίων, τα εξειδικευμένα προγράμματα με θέμα τη Γαλλική Viennoiserie & τα Petits Fours δίνουν τη δυνατότητα στους επαγγελματίες να αποκτήσουν πολύτιμη γνώση την οποία θα μπορέσουν να εφαρμόσουν στην δουλειά τους και να ξεχωρίσουν, προσφέροντας στους πελάτες τους αληθινά αριστουργήματα!