Η ΣΤΕΛΙΟΣ ΚΑΝΑΚΗΣ ΑΒΕΕ διοργάνωσε μία λαμπερή επίδειξη με Χριστουγεννιάτικα γλυκά στο ATHENS CENTER OF GASTRONOMY στις 20 Νοεμβρίου 2013. Το τεχνικό τμήμα της εταιρίας, αποτελούμενο από τους κκ. Γ. Κόστιουτσουκ, Δ. Δημόπουλο και. Κ. Παπαπαναγιώτου, δημιούργησε ένα εξαιρετικό πρόγραμμα με λαχταριστούς και τέλεια διακοσμημένους Χριστουγεννιάτικους κορμούς σε γεύσεις όπως Orangello, Cheese Cake Pastelero, Banoffee, Bitter, Dulce de Leche Μήλο, Sour Cherry Yoghurt, Μους Παρφέ και Τριλογία Σοκολάτας. Η προσέλευση των επισκεπτών ήταν μεγάλη καθώς ήθελαν να δουν και να γευτούν τις δημιουργίες του τεχνικού τμήματος, που ήταν άψογες όπως πάντα. Στο τέλος της εκδήλωσης οι παρευρισκόμενοι δοκίμασαν τα γλυκά και εντυπωσιάστηκαν από τις υπέροχες γεύσεις και τους πρωτότυπους συνδυασμούς.