Μια ακόμα επιτυχημένη επίδειξη αρτοποιίας πραγματοποιήθηκε τον Φεβρουάριο στο Athens Center of Gastronomy. Το τεχνικό τμήμα της ΣΤΕΛΙΟΣ ΚΑΝΑΚΗΣ ΑΒΕΕ σε συνεργασία με τον Wolfgang Jungmann, Master Baker της Abel & Schäfer KOMPLET, ετοίμασαν για τους προσκεκλημένους πολλές καινούργιες εφαρμογές που κέρδισαν τις εντυπώσεις: Γερμανικό Ψωμί με Wurzelbrot, Almkruste με Γιαούρτι, Fruit Bread με MeinDinkelvollkorn, ποικιλία σνακ με Maître Jean, Vital και ψωμί Chia. Επίσης, παρουσιάστηκαν νέα λαχταριστά γλυκά φούρνου, ειδικά για το Πάσχα, με Brioche 50 και Νew Jogofine 50, καθώς και Cookies Κόκκινου Κρασιού και Βρώμης με το μοναδικό Sentas Cake.