Αρχική Center of Gastronomy Τα Νέα μας21/03/2011 ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΚΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ & ΕΠΙΔΕΙΞΕΙΣ ΠΑΓΩΤΟΥ ΑΠΟ ΤΗ FABBRI & ΤΗΝ ΣΤΕΛΙΟΣ ΚΑΝΑΚΗΣ ΑΒΕΕ

21/03/2011

ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΚΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ & ΕΠΙΔΕΙΞΕΙΣ ΠΑΓΩΤΟΥ ΑΠΟ ΤΗ FABBRI & ΤΗΝ ΣΤΕΛΙΟΣ ΚΑΝΑΚΗΣ ΑΒΕΕ

ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΚΑ-ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ-ΕΠΙΔΕΙΞΕΙΣ-ΠΑΓΩΤΟΥ-ΑΠΟ-ΤΗ-FABBRI-ΤΗΝ-ΣΤΕΛΙΟΣ-ΚΑΝΑΚΗΣ-ΑΒΕΕ-news

Η ΣΤΕΛΙΟΣ ΚΑΝΑΚΗΣ ΑΒΕΕ διοργάνωσε και φέτος συναρπαστικά εργαστήρια και επιδείξεις αφιερωμένα στις περίφημες α ύλες παγωτού και ζαχαροπλαστικής της FABBRI σε Αθήνα & Θεσσαλονίκη. Έχοντας σας θέμα «Παγωτό και Ζεστό Παγωτό – Οι νέες τάσεις για το 2011», τα εργαστήρια πραγματοποιήθηκαν στις 15 Μαρτίου στο Athens Center of Gastronomy και στις 29 Μαρτίου στο Thessaloniki Center of Gastronomy, ενώ οι επιδείξεις στις 16-17 και 30-31 Μαρτίου αντίστοιχα.

Επίσημη προσκεκλημένη της εταιρείας ήταν η κα. Silvia Gaetta, τεχνική σύμβουλος του κορυφαίου Ιταλικού οίκου, η οποία σε συνεργασία με το τεχνικό τμήμα της ΣΤΕΛΙΟΣ ΚΑΝΑΚΗΣ ΑΒΕΕ, αποτελούμενο από τους κ.κ. Γ. Κόστιουτσουκ, Δ. Δημόπουλο και Κ. Παπαπαναγιώτου, οργάνωσαν και επιμελήθηκαν το πρόγραμμα, ενώ την παρουσίαση ανέλαβε όπως πάντα ο υπεύθυνος του Athens Center of Gastronomy κ. Ν. Παπαδόπουλος. Το πρόγραμμα περιλάμβανε την παρουσίαση πρωτότυπων και εκρηκτικών συνδυασμών νέων γεύσεων παγωτού FABBRI οι οποίοι θα πρωταγωνιστήσουν στην ελληνική αγορά και αυτή τη σεζόν: VARIEGATO MANGO με παγωτό γιαούρτι, VARIEGATO MOU με παγωτό μπισκότο ή παγωτό Peanuts Double, CROCKOLOSI ΑΜΥΓΔΑΛΟ ΚΑΙ ΜΕΛΙ με παγωτό Crème Brulee ή παγωτό TOBLERONE κ.α. Μια γεύση που ξεχώρισε επίσης ήταν το ολοκαίνουριο και εξαιρετικά πρωτότυπο παγωτό COTTON CANDY (ΜΑΛΛΙ ΤΗΣ ΓΡΙΑΣ) με διακόσμηση τα νέα ζαχαρωτά αστεράκια της FABBRI. Παράλληλα, το πρόγραμμα περιλάμβανε και εξαιρετικές δημιουργίες ζαχαροπλαστικής με τις υπέροχες επικαλύψεις NAPPAGE ΑΜΑΡΕΝΑ και ΦΙΣΤΙΚΙ της FABBRI.

Τέλος, τις εντυπώσεις κέρδισε η επαναστατική και εξαιρετικά δημοφιλής ιδέα για «ΖΕΣΤΟ ΠΑΓΩΤΟ» που έχει λανσάρει το τεχνικό τμήμα της ΣΤΕΛΙΟΣ ΚΑΝΑΚΗΣ ΑΒΕΕ και συνδυάζει παρασκευασμένο παγωτό και γεύση FABBRI με Whip&Create και Κρέμα Γάλακτος 35% της ELLE&VIRE. Έχοντας άπειρες εφαρμογές (σε προφιτερόλ, τούρτα, πάστα, cheesecake, χωνάκια, ξυλάκια κ.α), το «ΖΕΣΤΟ ΠΑΓΩΤΟ» σερβίρεται και τρώγεται απευθείας από την κατάψυξη και δίνει τη δυνατότητα στον επαγγελματία να πουλά παγωτό και παγωμένα γλυκίσματα χειμώνα-καλοκαίρι! Με το λανσάρισμα των καινοτομικών αυτών προϊόντων, η ΣΤΕΛΙΟΣ ΚΑΝΑΚΗΣ ΑΒΕΕ πάντοτε σε συνεργασία με την FABBRI εγγυάται για την άνοιξη και το καλοκαίρι του 2011 νέες συγκινήσεις και ατελείωτες στιγμές απόλαυσης.


Η σελίδα www.stelioskanakis.gr χρησιμοποιεί cookies. Περισσότερα
Μπορείτε να επιλέξετε εάν θα εγκατασταθούν ή όχι τα cookies αυτά, πατώντας:
ΑΠΟΔΟΧΗ
ΑΠΟΡΡΙΨΗ