Αρχική Center of Gastronomy Τα Νέα μας21/11/2011 ΝΕΕΣ ΤΑΣΕΙΣ ΣΤΑ CHEESE CAKE

21/11/2011

ΝΕΕΣ ΤΑΣΕΙΣ ΣΤΑ CHEESE CAKE

Η ΣΤΕΛΙΟΣ ΚΑΝΑΚΗΣ ΑΒΕΕ πρωτοπορώντας για μια ακόμα φορά, διοργάνωσε στο ATHENS & στο ΤHESSALONIKI CENTER OF GASTRONOMY από 15 έως 17 και αντίστοιχα από 22 έως 24 Νοεμβρίου εργαστήρια με θέμα «ΝΕΕΣ ΤΑΣΕΙΣ ΣΤΑ CHEESE CAKE».

Το πρόγραμμα που επιμελήθηκε ο κος. Γ. Κόστιουτσουκ, επικεφαλής του Τεχνικού Τμήματος της εταιρείας, περιελάμβανε εξαιρετικά πρωτότυπες προτάσεις για λαχταριστά Cheese Cakes. Για την δημιουργία τους χρησιμοποιήθηκαν τα ασύγκριτης ποιότητας προϊόντα της Γαλλικής εταιρείας ELLE&VIRE, όπως η Κρέμα Γάλακτος 35%, η εξαιρετική έτοιμη βάση ζαχαροπλαστικής για μους, μπαβαρουάζ & παγωμένα γλυκίσματα Whip & Create, η πρωτοποριακή έτοιμη κρέμα Crème Brûlée και φυσικά τα μοναδικά τυριά σε κρέμα Fine French Cream Cheese και Original American Cream Cheese. Εξέχουσα θέση στην παρουσίαση είχε και το εξαιρετικό προϊόν Käsekuchen της εταιρείας KOMPLET για λαχταριστό Cheese Cake Φούρνου. Οι προτάσεις περιελάμβαναν μοντέρνες εκδοχές κλασικών Cheese Cakes με γευστικά φρούτα Delifruit FRUIBEL (Μαυροκέρασο, Φραγκοστάφυλλο κ.α.), με λαχταριστή κρέμα καραμέλας βουτύρου Dulce de Leche Pastelero CARO IMPORT, αλλά και νέες ιδέες όπως κορμό Cheese Cake Pavlova και Cheese Cake Cappuccino.

Οι γευστικές δοκιμές που ακολούθησαν, επιβεβαίωσαν στους παρευρισκόμενους το μοναδικό γευστικό αποτέλεσμα, την εξαιρετική ποιότητα αλλά και το γεγονός οτι η εταιρεία ΣΤΕΛΙΟΣ ΚΑΝΑΚΗΣ ΑΒΕΕ βρίσκεται πάντα στο πλευρό των επαγγελματιών δημιουργώντας διαρκώς προτάσεις βασισμένες σε νέες, πρωτοπορειακές ιδέες.


Η σελίδα www.stelioskanakis.gr χρησιμοποιεί cookies. Περισσότερα
Μπορείτε να επιλέξετε εάν θα εγκατασταθούν ή όχι τα cookies αυτά, πατώντας:
ΑΠΟΔΟΧΗ
ΑΠΟΡΡΙΨΗ