ΑρχικήΕνημέρωση ΕπενδυτώνΔελτία Τύπου21/12/2006 ΔΕΥΤΕΡΟ CENTER OF GASTRONOMY & ΤΙΜΗΤΙΚΗ ΔΙΑΚΡΙΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΤΕΛΙΟΣ ΚΑΝΑΚΗΣ ΑΒΕΕ

21/12/2006 ΔΕΥΤΕΡΟ CENTER OF GASTRONOMY & ΤΙΜΗΤΙΚΗ ΔΙΑΚΡΙΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΤΕΛΙΟΣ ΚΑΝΑΚΗΣ ΑΒΕΕ

Η ΣΤΕΛΙΟΣ ΚΑΝΑΚΗΣ ΑΒΕΕ ανακοινώνει τη λειτουργία νέου κέντρου επιμόρφωσης επαγγελματιών του κλάδου ζαχαροπλαστικής και αρτοποιίας στη Θεσσαλονίκη στις νέες εγκαταστάσεις της εταιρείας στη ΒΙΠΕ Σίνδου. Πρόκειται για το δεύτερο κέντρο γαστρονομίας με την επωνυμία Thessaloniki Center of Gastronomy, το οποίο δημιουργήθηκε στα πρότυπα του Athens Center of Gastronomy που διαθέτει η εταιρεία στην Αθήνα.

Η επιτυχημένη πορεία της ΣΤΕΛΙΟΣ ΚΑΝΑΚΗΣ ΑΒΕΕ στον κλάδο και του πρώτου κέντρου γαστρονομίας, Athens Center of Gastronomy, επιβραβεύτηκε με την απονομή τιμητικής διάκρισης από την κορυφαία γαλλική εταιρεία παραγωγής κρέμας και προϊόντων γάλακτος ELLE&VIRE.

Η βράβευση αποτελεί σημαντική διάκριση για την ΣΤΕΛΙΟΣ ΚΑΝΑΚΗΣ ΑΒΕΕ καθώς αναγνωρίζει την πετυχημένη συνεργασία των δύο εταιρειών και επιβεβαιώνει τη συστηματική προσπάθεια του Athens Center of Gastronomy να αποτελέσει ένα πραγματικό «εργαλείο» για όλους του επαγγελματίες της γεύσης που επιθυμούν να εντρυφήσουν σε ακόμα υψηλότερα επίπεδα γευστικής δημιουργίας, συμβάλλοντας συνολικά στην ποιοτική αναβάθμιση του κλάδου.

Το Athens Center of Gastronomy λειτουργεί από τον Οκτώβριο του 2003 στις εγκαταστάσεις της ΣΤΕΛΙΟΣ ΚΑΝΑΚΗΣ ΑΒΕΕ και κάθε χρόνο διοργανώνει σειρά σεμιναρίων και επιδείξεων προκειμένου να προσφέρει διαρκή ενημέρωση για τις νέες τάσεις και εξελίξεις στον τομέα της γαστρονομίας.

Το βραβείο παρέλαβε ο κ. Στέλιος Κανάκης, διευθύνων σύμβουλος της ΣΤΕΛΙΟΣ ΚΑΝΑΚΗΣ ΑΒΕΕ στο καθιερωμένο γκαλά που διοργάνωσε η γαλλική εταιρεία στο Café de l’ Homme με την ευκαιρία της Διεθνούς Εκθέσεως SIAL στο Παρίσι.

ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ


Η σελίδα www.stelioskanakis.gr χρησιμοποιεί cookies. Περισσότερα
Μπορείτε να επιλέξετε εάν θα εγκατασταθούν ή όχι τα cookies αυτά, πατώντας:
ΑΠΟΔΟΧΗ
ΑΠΟΡΡΙΨΗ