Tα CENTERS OF GASTRONOMY της ΣΤΕΛΙΟΣ ΚΑΝΑΚΗΣ ΑΒΕΕ και η ECOLE LENÔTRE σας προσκαλούν να δηλώσετε συμμετοχή στα νέα σεμινάρια που θα πραγματοποιηθούν από 31 Ιανουαρίου – 3 Φεβρουαρίου στο THESSALONIKI Center of Gastronomy και από 7 – 11 Φεβρουαρίου 2012 στο ATHENS Center of Gastronomy. Πρώτα το THESSALONIKI Center of Gastronomy θα φιλοξενήσει το σεμινάριο με θέμα «Η τέχνη της σοκολάτας: Δημιουργικές Εφαρμογές σε Γλυκίσματα & Σοκολατάκια». Το πρόγραμμα του σεμιναρίου θα επιμεληθεί ο MOF καθηγητής της γαλλικής σχολής κος. CRISTOPHE RHEDON. Στη συνέχεια, στο ATHENS Center of Gastronomy θα παρουσιαστεί σεμινάριο με θέμα: «Ατομικές Γλυκές Δημιουργίες & Δημιουργίες σε ποτήρι». Την επιμέλεια του προγράμματος και εδώ θα έχει ο κος. CRISTOPHE RHEDON.