Αρχική Center of Gastronomy Τα Νέα μας23/04/2010 ΝΕΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ ΑΡΤΟΠΟΙΙΑΣ ΣΤΟ ATHENS CENTER OF GASTRONOMY

23/04/2010

ΝΕΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ ΑΡΤΟΠΟΙΙΑΣ ΣΤΟ ATHENS CENTER OF GASTRONOMY

ΝΕΑ-ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ-ΑΡΤΟΠΟΙΙΑΣ-ΣΤΟ-ATHENS-CENTER-OF-GASTRONOMY-news

Η ΣΤΕΛΙΟΣ ΚΑΝΑΚΗΣ ΑΒΕΕ διοργάνωσε τρία πολύ ενδιαφέροντα εργαστήρια αρτοποιίας στις 20, 21 και 22 Απριλίου 2010 στο Athens Center of Gastronomy το πρόγραμμα των οποίων επιμελήθηκαν οι τεχνικοί σύμβουλοι αρτοποιίας της εταιρείας Νίκος Κατσιούπας και Κωνσταντίνος Γλυκός ενώ το συντονισμό των σεμιναρίων ανέλαβε ο υπεύθυνος του Athens Center of Gastronomy κ. Νίκος Παπαδόπουλος.

Το πρόγραμμα περιελάμβανε μια ποικιλία λαχταριστών αρτοσκευασμάτων βασισμένων στα κορυφαία μείγματα αρτοποιίας της εταιρείας KOMPLET όπως ψωμί Πίνδου, μετσοβίτικο, δημητριακών, πολύσπορο, αλλά και παραδοσιακά προζυμένια ψωμιά με το υγρό προζύμι Böcker2. Επίσης περιελάμβανε γευστικά σνακς όπως μετσοβίτικες πίτες, κουλούρι Θεσσαλονίκης με Cream Cheese & μπέικον, τυροπιτάκια, κρουασίνια, κριτσίνια κ.ά. Και η αρτοζαχαροπλαστική όμως είχε τη δική της ιδιαίτερη θέση στο εργαστήριο καθώς παρουσιάστηκαν διάφορα λαχταριστά γλυκά φούρνου (όπως μπερλίνες φούρνου, γαλατόπιτα, γιαουρτόπιτα, τσηζκέικ, ρουκούχεν, σοκολατόπιτα, κ.ά.) με βάση τα εξαιρετικά μείγματα της KOMPLET (Jogofine, Kasekuchen, Sentas Cake, κ.α.).

Κατά γενική ομολογία, το εργαστήριο αρτοποιίας της ΣΤΕΛΙΟΣ ΚΑΝΑΚΗΣ ΑΒΕΕ στέφθηκε για μια ακόμα φορά με απόλυτη επιτυχία καθώς οι συμμετέχοντες δούλεψαν ενεργά στον πάγκο εργασίας μαζί με τους τεχνικούς της εταιρείας, διαπιστώνοντας έτσι στην πράξη την μοναδική ποιότητα των α’ υλών αρτοποιίας που διαθέτει η ΣΤΕΛΙΟΣ ΚΑΝΑΚΗΣ ΑΒΕΕ.


Η σελίδα www.stelioskanakis.gr χρησιμοποιεί cookies. Περισσότερα
Μπορείτε να επιλέξετε εάν θα εγκατασταθούν ή όχι τα cookies αυτά, πατώντας:
ΑΠΟΔΟΧΗ
ΑΠΟΡΡΙΨΗ