Η ΣΤΕΛΙΟΣ ΚΑΝΑΚΗΣ ΑΒΕΕ και το Athens Center of Gastronomy, σε συνεργασία πάντα με την κορυφαία σχολή γαστρονομίας ECOLE LENÔTRE, διοργανώνουν από τις 21 έως τις 24 Ιουνίου σεμινάριο με θέμα τις «Βάσεις της Γαλλικής Ζαχαροπλαστικής», υπό την καθοδήγηση του καθηγητή Master Class της γαλλικής σχολής κ. Gilles Maisonneuve.
Οι επαγγελματίες που θα το παρακολουθήσουν θα έχουν την ευκαιρία να ανακαλύψουν όλα τα μυστικά της γαλλικής ζαχαροπλαστικής, έτσι όπως μόνο η σχολή ECOLE LENÔTRE τα γνωρίζει και μπορεί να τα μεταδώσει, και ταυτόχρονα να δημιουργήσουν μια μεγάλη γκάμα εξαιρετικών κλασσικών γλυκισμάτων, χάρη στα οποία η γαλλική γαστρονομία είναι ξακουστή σε όλα τα μήκη και τα πλάτη του κόσμου!