Αρχική Center of Gastronomy Τα Νέα μας23/05/2011 ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ECOLE LENÔTRE ΙΟΥΝΙΟΣ 2011 «ΟΙ ΒΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΓΑΛΛΙΚΗΣ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗΣ»

23/05/2011

ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ECOLE LENÔTRE ΙΟΥΝΙΟΣ 2011 «ΟΙ ΒΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΓΑΛΛΙΚΗΣ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗΣ»

Η ΣΤΕΛΙΟΣ ΚΑΝΑΚΗΣ ΑΒΕΕ και το Athens Center of Gastronomy, σε συνεργασία πάντα με την κορυφαία σχολή γαστρονομίας ECOLE LENÔTRE, διοργανώνουν από τις 21 έως τις 24 Ιουνίου σεμινάριο με θέμα τις «Βάσεις της Γαλλικής Ζαχαροπλαστικής», υπό την καθοδήγηση του καθηγητή Master Class της γαλλικής σχολής κ. Gilles Maisonneuve.
Οι επαγγελματίες που θα το παρακολουθήσουν θα έχουν την ευκαιρία να ανακαλύψουν όλα τα μυστικά της γαλλικής ζαχαροπλαστικής, έτσι όπως μόνο η σχολή ECOLE LENÔTRE τα γνωρίζει και μπορεί να τα μεταδώσει, και ταυτόχρονα να δημιουργήσουν μια μεγάλη γκάμα εξαιρετικών κλασσικών γλυκισμάτων, χάρη στα οποία η γαλλική γαστρονομία είναι ξακουστή σε όλα τα μήκη και τα πλάτη του κόσμου!


Η σελίδα www.stelioskanakis.gr χρησιμοποιεί cookies. Περισσότερα
Μπορείτε να επιλέξετε εάν θα εγκατασταθούν ή όχι τα cookies αυτά, πατώντας:
ΑΠΟΔΟΧΗ
ΑΠΟΡΡΙΨΗ