Ιδιαίτερα εντυπωσιακές ήταν οι χριστουγεννιάτικες επιδείξεις που διοργάνωσε και τη φετινή σαιζόν η ΣΤΕΛΙΟΣ ΚΑΝΑΚΗΣ ΑΒΕΕ σε συνεργασία με την εταιρεία Unifine Food & Bake Ingredients και το διάσημο γάλλο chef Philippe Depape. Οι επιδείξεις πραγματοποιήθηκαν στις 21 Σεπτεμβρίου 2011 στο Athens Center of Gastronomy και στις 28 Σεπτεμβρίου 2011 στο Thessaloniki Center of Gastronomy αντίστοιχα.
Ο διεθνούς φήμης τεχνικός σύμβουλος της Unifine Food & Bake Ingredients και το έμπειρο τεχνικό τμήμα της ΣΤΕΛΙΟΣ ΚΑΝΑΚΗΣ ΑΒΕΕ μοιράστηκαν με τους παρευρισκόμενους τις ανεκτίμητες αξίες που πρεσβεύουν οι 2 μεγάλες εταιρείες, δηλαδή τη δημιουργικότητα, την πρωτοπορία και την τεχνογνωσία. Έτσι, η νέα συλλογή συνταγών “ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ, ΧΕΙΜΩΝΑΣ, ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ 2011” που παρουσιάστηκε ήταν για ακόμη μία φορά εξαιρετική και ενθουσίασε τους συμμετέχοντες με τις πρωτότυπες ιδέες και τις μοναδικές διακοσμητικές εμπνεύσεις της. Όπως πάντα, όλες οι συνταγές της collection βασίστηκαν στα μοναδικής ποιότητας προϊόντα της Unifine F&Bi, από τις γκάμες FRUIBEL και SUCREA. Στην γκάμα FRUIBEL πρωταγωνίστησαν η εξαιρετική σειρά φρούτων σε ζελέ DELIFRUIT, οι μοναδικές φαρτσιτούρες και οι καθρέπτες DECORGEL, οι βελούδινες κουβερτούρες SΑΝ FELIPE (υγείας), MARACAIBO (γάλακτος) και CABO BLANCO (λευκή), καθώς και το απολαυστικό γκανάζ DELICREAM SAN FELIPE. Στην γκάμα SUCREA, έμφαση δόθηκε στο πρωτοποριακό προϊόν MACARON MIX, ιδανικό για αυθεντικά, λαχταριστά γαλλικά μακαρόν.
Οι γευστικές δοκιμές που ακολούθησαν, επιβεβαίωσαν για μια ακόμα φορά στους παρευρισκόμενους ότι η ποιότητα των προϊόντων της UNIFINE σε συνδυασμό με την φαντασία και τη δημιουργικότητα του κου. Philippe Depape απέδωσαν εκπληκτικές δημιουργίες οι οποίες, εκτός από τέλεια εμφάνιση, είχαν και εξαιρετικό γευστικό τελικό αποτέλεσμα.