Αρχική Center of Gastronomy Τα Νέα μας25/04/2018 ΝΕΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ & ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΜΕ ΦΥΣΙΚΑ ΠΡΟΖΥΜΙΑ BÖCKER

25/04/2018

ΝΕΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ & ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΜΕ ΦΥΣΙΚΑ ΠΡΟΖΥΜΙΑ BÖCKER

30-31.3.16

Ιδιαίτερα επιτυχημένη ήταν η επίδειξη αρτοποιίας που πραγματοποιήθηκε τον Απρίλιο στο Athens Center of Gastronomy. Το τεχνικό τμήμα της ΣΤΕΛΙΟΣ ΚΑΝΑΚΗΣ ΑΒΕΕ σε συνεργασία με τον Jamie Brown, Master Baker της εταιρίας BÖCKER, παρουσίασαν τα πλεονεκτήματα χρήσης των φυσικών προζυμιών της BÖCKER που είναι η πρώτη και η παλαιότερη εταιρία παραγωγής προζυμιών στον κόσμο. Στην συνέχεια ετοίμασαν για τους συμμετέχοντες, πολλές καινούργιες εφαρμογές με προζύμια. Παρουσιάστηκαν ψωμιά: Ζυμωτό Πινακωτής, Τσιαπάτα Nordic, Γερμανικό Ψωμί Pader Borner, Κρίθινο Ζυμωτό κα., σνακ: Laugen Pretzel, Laugen Rolls, Φοκάτσια, Ψωμάκια Burger κα., καθώς και λαχταριστό Γερμανικό Butter Cake.


Η σελίδα www.stelioskanakis.gr χρησιμοποιεί cookies. Περισσότερα
Μπορείτε να επιλέξετε εάν θα εγκατασταθούν ή όχι τα cookies αυτά, πατώντας:
ΑΠΟΔΟΧΗ
ΑΠΟΡΡΙΨΗ