Tα CENTER OF GASTRONOMY της ΣΤΕΛΙΟΣ ΚΑΝΑΚΗΣ ΑΒΕΕ και η ECOLE LENÔTRE διοργανώνουν αρχικά 18 – 21 Σεπτεμβρίου στη ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ένα εξαιρετικό σεμινάριο «VIENNOISERIE: Γλυκές & Αλμυρές Δημιουργίες, Τάρτες & Petits Fours» και αμέσως μετά στην ΑΘΗΝΑ στις 25 – 28 Σεπτεμβρίου ένα ανανεωμένο σεμινάριο πάνω στις «ΒΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΓΑΛΛΙΚΗΣ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗΣ. Ο γάλλος καθηγητής κος. Richard Ildevert έχει ετοιμάσει πλούσια προγράμματα που περιλαμβάνουν πλήρη γκάμα εφαρμογών που θα ενθουσιάσει του έλληνες επαγγελματίες.
Για περισσότερες πληροφορίες & δηλώσεις συμμετοχής: ΣΤΕΛΙΟΣ ΚΑΝΑΚΗΣ ΑΒΕΕ – ΑΘΗΝΑ (υπεύθυνος: κος. Νίκος Παπαδόπουλος) στο τηλ.: 210 2419700 ή στο mail: acg@stelioskanakis.gr και ΘΕΣ/ΝΙΚΗ (υπεύθυνος: κος. Μάκης Καλλιαντάσης) στο τηλ.: 2310 570121-4 ή στο e-mail: tcg@stelioskanakis.gr.