Αρχική Center of Gastronomy Τα Νέα μας25/09/2013 ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΑΡΤΟΠΟΙΙΑ ΚΑΙ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ ΦΟΥΡΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ KOMPLET & THN ΣΤΕΛΙΟΣ ΚΑΝΑΚΗΣ ΑΒΕΕ

25/09/2013

ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΑΡΤΟΠΟΙΙΑ ΚΑΙ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ ΦΟΥΡΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ KOMPLET & THN ΣΤΕΛΙΟΣ ΚΑΝΑΚΗΣ ΑΒΕΕ

EPIDEIKsI-SUGXRONI-ARTOPOIIA-KAI-ZAXAROPLASTIKI-FOURNOU-APO-TIN-KOMPLET-THN-STELIOS-KANAKIS-AVEE-news

Η ΣΤΕΛΙΟΣ ΚΑΝΑΚΗΣ ΑΒΕΕ βρέθηκε για μια ακόμα φορά στο πλευρό των αρτοποιιών & αρτοζαχαροπλαστών διοργανώνοντας στις 25-26 Σεπτεμβρίου στο ATHENS CENTER OF GASTRONOMY εντυπωσιακή διήμερη επίδειξη με θέμα «Σύγχρονη Αρτοποιία & Ζαχαροπλαστική Φούρνου».
Το πλούσιο πρόγραμμα επιμελήθηκε ο τεχνικός σύμβουλος της Komplet κ. Wolfgang σε συνεργασία με το τεχνικό τμήμα αρτοποιίας της ΣΤΕΛΙΟΣ ΚΑΝΑΚΗΣ ΑΒΕΕ και περιλάμβανε μεταξύ άλλων υπέροχα αλμυρά σνακς & γλυκά φούρνου με το νέο προϊόν KOMPLET Brioche 50, εξαιρετικά coffee cakes, μπερλίνες φούρνου, και φωλιές με το επίσης ολοκαίνουργιο New Jogofine 50. Επίσης εξαιρετικό ενδιαφέρον παρουσίασαν τα λαχταριστά κέικ – μηλόπιτες, βασιλόπιτες με Sentas Cake καθώς και η νέα συνταγή για τάρτα Flan με το Kasekuchen της KOMPLET.
Οι γευστικές δοκιμές που ακολούθησαν, επιβεβαίωσαν στους παρευρισκόμενους το μοναδικό γευστικό αποτέλεσμα, την αξεπέραστη ποιότητα καθώς και την ευκολία στην χρήση των εξαιρετικών Α’ υλών της ΣΤΕΛΙΟΣ ΚΑΝΑΚΗΣ ΑΒΕΕ.


Η σελίδα www.stelioskanakis.gr χρησιμοποιεί cookies. Περισσότερα
Μπορείτε να επιλέξετε εάν θα εγκατασταθούν ή όχι τα cookies αυτά, πατώντας:
ΑΠΟΔΟΧΗ
ΑΠΟΡΡΙΨΗ