Στις 25 & 26 Νοεμβρίου η ΣΤΕΛΙΟΣ ΚΑΝΑΚΗΣ ΑΒΕΕ πραγματοποίησε στο ATHENS CENTER OF GASTRONOMY επιδείξεις με θέμα «Η Γαλλική Ζαχαροπλαστική Σήμερα». Ο διάσημος και πολυβραβευμένος Γάλλος σεφ , εκπαιδευτής της ELLE & VIRE, Nicolas Boussin (MOF), παρουσίασε σε συνεργασία με το Τεχνικό Τμήμα της εταιρείας, συνταγές υψηλής ζαχαροπλαστικής και νέες εξειδικευμένες τεχνικές για φυλλοποίηση και δημιουργία μοντέρνων κρουασάν. Όπως τόνισε ο σεφ, για τη δημιουργία ενός άριστου αποτελέσματος είναι απαραίτητη μία βαθιά γνώση και εμπειρία στο συνδυασμό ποιοτικών πρώτων υλών. Οι εντυπώσεις των επαγγελματιών ήταν ενθουσιώδης για τις γνώσεις που αποκόμισαν, τα γευστικά γλυκά που δοκίμασαν και την φίνα εμφάνισή τους.