Για το Φθινόπωρο – Χειμώνα 2017, στην Αθήνα έχουν προγραμματιστεί δύο νέα σεμινάρια της γαλλικής σχολής ECOLE LENÔTRE: «Γλυκά & Αλμυρά Petits Fours», στις 26 – 29 Σεπτεμβρίου και «Νέες Τάσεις στη Σοκολάτα», στις 21 – 24 Νοεμβρίου. Στη Θεσσαλονίκη θα πραγματοποιηθεί ένα τρίτο σεμινάριο με θέμα: «Βασική Γαλλική Ζαχαροπλαστική», στις 28 Νοεμβρίου – 1 Δεκεμβρίου. Τα σεμινάρια πραγματοποιούνται στα CENTER OF GASTRONOMY στην Αθήνα και στη Θεσσαλονίκη, έχουν διάρκεια τέσσερεις ημέρες και ο αριθμός των θέσεων είναι περιορισμένος. Στο τέλος, δίδεται στους συμμετέχοντες πιστοποιητικό παρακολούθησης. Η ΣΤΕΛΙΟΣ ΚΑΝΑΚΗΣ ΑΒΕΕ έχει αποκλειστική συνεργασία με την ECOLE LENÔTRE για την Ελλάδα, την Κύπρο και τη Βουλγαρία. Η σύγχρονη γνώση και η υψηλή τεχνογνωσία αποτελούν βασική προϋπόθεση για την εξέλιξη κάθε επαγγελματία.