Στις 26 & 27 Νοεμβρίου 2014 η ΣΤΕΛΙΟΣ ΚΑΝΑΚΗΣ ΑΒΕΕ διοργάνωσε με μεγάλη επιτυχία επιδείξεις στο THESSALONIKI CENTER OF GASTRONOMY, όπου παρουσιάστηκαν Χριστουγεννιάτικές συνταγές ζαχαροπλαστικής, αλλά και πολύ ενδιαφέροντα tips για την επίτευξη άριστης εμφάνισης & βέλτιστης γεύσης σε βασιλόπιτες κέικ και κουραμπιέδες. Μεγάλο ενδιαφέρον υπήρξε για τους Κορμούς: Banoffee, Bitter, Dulce De Leche μήλο, Sour Cherry yoghurt, Maracaibo Kiss & Κάστανο αλλά και για brioche, σοκολατόπιτες, διάφορες τάρτες, cookies & cookie bars. H ΣΤΕΛΙΟΣ ΚΑΝΑΚΗΣ παρέχει διαρκή τεχνική υποστήριξη στους πελάτες της, σύμφωνα με τις τάσεις στη διεθνή αγορά και τις προτιμήσεις των Ελλήνων καταναλωτών διασφαλίζοντας προστιθέμενη αξία στις δημιουργίες τους!