Η ΣΤΕΛΙΟΣ ΚΑΝΑΚΗΣ ΑΒΕΕ βρέθηκε για μια ακόμα φορά στο πλευρό των επαγγελματιών του κλάδου διοργανώνοντας στο ATHENS CENTER OF GASTRONOMY στις 4, 5 & 6 Οκτωβρίου εργαστήρια με θέμα «Γλυκές Ζύμες & Σφολιάτες».
Το πλούσιο πρόγραμμα που επιμελήθηκε ο κος. Γ. Κόστιουτσουκ, επικεφαλής του Τεχνικού Τμήματος της εταιρείας, περιελάμβανε εξαιρετικά κέικ φτιαγμένα με Sentas Cake KOMPLET, σοκολατόπιτες & σουφλέ σοκολάτας με Βlack Soft KOMPLET, υπέροχες τάρτες με Delifruit FRUIBEL, με Dulche de Leche CARO IMPORT και με γεμίσεις MAMMAMIA, γιαουρτόπιτες, γαλατόπιτες, cheese cake φούρνου με Κäsekuchen KOMPLET, υπέροχα κρουασάν με υγρό προζύμι BÖCKER Liquid 2 και πολλές άλλες εφαρμογές.
Οι γευστικές δοκιμές που ακολούθησαν, επιβεβαίωσαν στους παρευρισκόμενους το μοναδικό γευστικό αποτέλεσμα, την μοναδική ποιότητα καθώς και την ευκολία στην χρήση των εξαιρετικών α’ υλών της ΣΤΕΛΙΟΣ ΚΑΝΑΚΗΣ ΑΒΕΕ.