To ATHENS CENTER OF GASTRONOMY της ΣΤΕΛΙΟΣ ΚΑΝΑΚΗΣ ΑΒΕΕ και η περίφημη γαλλική σχολή γαστρονομίας ECOLE LENÔTRE διοργανώνουν από τις 29 Μαρτίου έως την 1η Απριλίου ένα ιδιαίτερα ενδιαφέρον σεμινάριο ζαχαροπλαστικής με πλούσια, ανανεωμένη θεματολογία πάνω στην «Τέχνη της Σοκολάτας: Γλυκά, Επιδόρπια & Σοκολατάκια».
Το πρόγραμμα του σεμιναρίου, το οποίο θα επιμεληθεί ο εξέχων MOFκος. GerardTaurin, περιλαμβάνει σύγχρονες μεθόδους και τεχνικές επεξεργασίας της σοκολάτας, ευφάνταστες γαλλικές δημιουργίες ζαχαροπλαστικής (τούρτες, ατομικά γλυκά, σουφλέ κ.α.) με βάση τη σοκολάτα καθώς και ποικιλία από λαχταριστά και πολύ ιδιαίτερα σοκολατάκια.
Για πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής απευθυνθείτε στην ΣΤΕΛΙΟΣ ΚΑΝΑΚΗΣ