Η ΣΤΕΛΙΟΣ ΚΑΝΑΚΗΣ ΑΒΕΕ διοργάνωσε σε συνεργασία με τον μεγαλύτερο συνεταιριστικό παραγωγό κρέμας και προϊόντων γάλακτος στη Γαλλία, ELLE&VIRE, μία εκπληκτική σειρά επιδείξεων και εργαστηριών τόσο στην Αθήνα όσο και στη Θεσσαλονίκη. Συγκεκριμένα στο Athens Center of Gastronomy πραγματοποιήθηκαν από 8 έως 10 Ιουνίου εργαστήρια και επιδείξεις ενώ στο Thessaloniki Center of Gastronomy τα εργαστήρια και οι επιδείξεις πραγματοποιήθηκαν από 15 έως 17 Ιουνίου. Το πρόγραμμα της ELLE&VIRE, το οποίο επιμελήθηκε ο καθηγητής ζαχαροπλαστικής της Ecole Lenôtre, MOF Gerard Taurin, εστιάστηκε στην υψηλή ζαχαροπλαστική τέχνη και στις νέες τάσεις που κυριαρχούν αυτή τη στιγμή σε παγκόσμιο επίπεδο.
Η προσέλευση καθ’ όλη τη διάρκεια των επιδείξεων και των εργαστηρίων ήταν πραγματικά εντυπωσιακή καθώς πολλοί επαγγελματίες έδωσαν το παρόν σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη και παρακολούθησαν με αμείωτο ενδιαφέρον τις άκρως γευστικές συνταγές βασισμένες στα κορυφαίας ποιότητας προϊόντα της γαλλικής εταιρείας: την Κρέμα Γάλακτος 35%, το Βούτυρο Extra Dry 84 %, το Τυρί Κρέμα Cream Cheese, το Γάλα 3,5% και φυσικά τη μοναδική σειρά βάσεων Dessert Base για εξαιρετικά επιδόρπια: Whip&Creat, Crème Brulee, Panna Cotta και Κρέμα Λεμόνι. Μάλιστα στη γευστική δοκιμή που ακολούθησε όλοι οι παρευρισκόμενοι διαπίστωσαν όχι μόνο την τέλεια εμφάνιση των δημιουργιών αλλά και το εξαιρετικό γευστικό αποτέλεσμα.