Αρχική Center of Gastronomy Τα Νέα μας28/06/2011 ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ ΑΡΤΟΠΟΙΙΑΣ ΜΕ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΕΣ & ΜΟΝΤΕΡΝΕΣ ΓΕΥΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΕΛΙΟΣ ΚΑΝΑΚΗΣ ΑΒΕΕ

28/06/2011

ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ ΑΡΤΟΠΟΙΙΑΣ ΜΕ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΕΣ & ΜΟΝΤΕΡΝΕΣ ΓΕΥΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΕΛΙΟΣ ΚΑΝΑΚΗΣ ΑΒΕΕ

Εργαστήρια αρτοποιίας με δημιουργίες βασισμένες σε ελληνικές παραδοσιακές αλλά και μοντέρνες γεύσεις οργάνωσε η ΣΤΕΛΙΟΣ ΚΑΝΑΚΗΣ ΑΒΕΕ στο ATHENS CENTER OF GASTRONOMY στις 18 & 19 Μαΐου.
Οι ξεχωριστές δημιουργίες αρτοποιίας που παρουσιάστηκαν από το τεχνικό τμήμα της Εταιρείας περιλάμβαναν συνταγές με βάση το προζύμι όπως παραδοσιακό ζυμωτό ψωμί με τα φυσικά υγρά προζύμια BÖCKER Liquid 2 και BÖCKER Barley Liquid καθώς και υπέροχες μετσοβίτικες πίτες με το Cake Salé Gourmet της KOMPLET. Το πρόγραμμα ολοκληρώθηκε με εξαιρετικά γλυκά φούρνου όπως τάρτες, κέικ, τσουρέκια, τσηζκέικ φούρνου κ.α. στα οποία χρησιμοποιήθηκαν τα νέα πολυχρηστικά προϊόντα ΜΑΜΜΑ ΜΙΑ καθώς και η υπέροχη καραμέλα βουτύρου Dulce de Leche Pastelero της CARO IMPORT. Η εταιρεία ΣΤΕΛΙΟΣ ΚΑΝΑΚΗΣ ΑΒΕΕ συμβάλλοντας διαρκώς στη συνεχή εξέλιξή του κλάδου, μοιράστηκε για μία ακόμη φορά πολύτιμες γνώσεις με τους επαγγελματίες.


Η σελίδα www.stelioskanakis.gr χρησιμοποιεί cookies. Περισσότερα
Μπορείτε να επιλέξετε εάν θα εγκατασταθούν ή όχι τα cookies αυτά, πατώντας:
ΑΠΟΔΟΧΗ
ΑΠΟΡΡΙΨΗ