ΑρχικήΕνημέρωση ΕπενδυτώνΔελτία Τύπου28/11/2008 ΤΙΜΗΤΙΚΗ ΔΙΑΚΡΙΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΤΕΛΙΟΣ ΚΑΝΑΚΗΣ ΑΒΕΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ELLE&VIRE

28/11/2008 ΤΙΜΗΤΙΚΗ ΔΙΑΚΡΙΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΤΕΛΙΟΣ ΚΑΝΑΚΗΣ ΑΒΕΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ELLE&VIRE

ΤΙΜΗΤΙΚΗ-ΔΙΑΚΡΙΣΗ-ΓΙΑ-ΤΗΝ-ΣΤΕΛΙΟΣ-ΚΑΝΑΚΗΣ-ΑΒΕΕ-ΑΠΟ-ΤΗΝ-ELLEVIRE-news

Με την τιμητική διάκριση «δεύτερος καλύτερος συνεργάτης παγκοσμίως» βραβεύθηκε η εταιρεία ΣΤΕΛΙΟΣ ΚΑΝΑΚΗΣ ΑΒΕΕ για τις επιδόσεις της στη ζαχαροπλαστική, το παγωτό και τα είδη επιδορπίων (desserts) , από την κορυφαία γαλλική επιχείρηση παραγωγής κρέμας και προϊόντων γάλακτος ELLE&VIRE.
Η εν λόγω διάκριση συνοδεύθηκε από τιμητικό βραβείο, το οποίο απονεμήθηκε στην διάρκεια του καθιερωμένου γκαλά, που διοργάνωσε προσφάτως η ELLE&VIRE, στην Brasserie Printemps με την ευκαιρία της Διεθνούς Εκθεσης SIAL (η μεγαλύτερη έκθεση της βιομηχανίας τροφίμων) στο Παρίσι.
Το ασημένιο βραβείο παρέλαβε εκ μέρους της ΣΤΕΛΙΟΣ ΚΑΝΑΚΗΣ ΑΒΕΕ ο κ. Στέλιος Κανάκης, Πρόεδρος του ΔΣ και διευθύνων σύμβουλος της ομώνυμης εταιρείας από τον κ. Jerome Wolff, διευθυντή πωλήσεων εξωτερικού της ELLE&VIRE.
Το γεγονός αυτό αποτελεί σημαντική διάκριση και ιδιαίτερη επιβράβευση για την ΣΤΕΛΙΟΣ ΚΑΝΑΚΗΣ ΑΒΕΕ , καθώς με τον τρόπο αυτό αναγνωρίζεται με πανηγυρικό τρόπο η πολύ επιτυχημένη συνεργασία των δύο εταιρειών και παράλληλα επιβραβεύεται η συστηματική και διαρκής προσπάθεια της ΣΤΕΛΙΟΣ ΚΑΝΑΚΗΣ ΑΒΕΕ να παρέχει και εμπορεύεται πρώτες ύλες ποιότητας από κορυφαίους σε παγκόσμιο επίπεδο αντίστοιχους προμηθευτές , να εισάγει διαρκώς καινοτόμους μεθόδους για την βέλτιστη επεξεργασία αυτών και να επεκτείνεται σε σχέση με την δραστηριότητά της αυτή και στις νέες αγορές των Βαλκανίων.


Η σελίδα www.stelioskanakis.gr χρησιμοποιεί cookies. Περισσότερα
Μπορείτε να επιλέξετε εάν θα εγκατασταθούν ή όχι τα cookies αυτά, πατώντας:
ΑΠΟΔΟΧΗ
ΑΠΟΡΡΙΨΗ