ΑρχικήΝέα30 ΧΡΟΝΙΑ ΜΑΖΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΑΣ!

30 ΧΡΟΝΙΑ ΜΑΖΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΑΣ!

30-Xronia-Mazi-Dimiourgoume-tin-Epituxia-sas-news

Η ΣΤΕΛΙΟΣ ΚΑΝΑΚΗΣ ΑΒΕΕ συμπληρώνει 30 χρόνια επιτυχούς συνεργασίας με τους Έλληνες Ζαχαροπλάστες & Αρτοποιούς, προσφέροντας τους ποιοτικές πρώτες ύλες, διαρκή εξυπηρέτηση και προηγμένη τεχνική υποστήριξη για μοναδικές δημιουργίες που ξεχωρίζουν. Από το 1985, η Εταιρεία διαγράφει συνεχή πορεία ανάπτυξης με επίστεγασμα τη σταθερή ηγετική της θέση στην προμηθευτική αγορά του κλάδου βασιζόμενη στις θεμελιώδεις αξίες της: την ποιότητα και την πρωτοπορία σε ιδέες, προϊόντα και υπηρεσίες, πάντα με σεβασμό και συνέπεια στις ανάγκες των επαγγελματιών.

Σήμερα, η Εταιρεία αντιπροσωπεύει αποκλειστικά 28 από τους πιο φημισμένους διεθνείς οίκους παραγωγής α’ υλών ζαχαροπλαστικής, αρτοποιίας και παγωτού στην Ελλάδα, την Κύπρο και σε Βαλκανικές χώρες. Διαθέτει υποκατάστημα και δεύτερο κέντρο διανομής στη Θεσσαλονίκη, μεγάλο αριθμό τεχνικών, πωλητών & αντιπροσώπων σε όλη την Ελλάδα, ώστε να βρίσκεται πάντα κοντά στους πελάτες της. Απόλυτη προτεραιότητά της αποτελεί η υψηλή ποιότητα των προϊόντων που εισάγει και διακινεί και η παροχή εξατομικευμένων λύσεων. Για αυτόν τον λόγο, ερευνά συνεχώς την αγορά προκειμένου, τόσο να δημιουργεί νέες γευστικές απολαύσεις, όσο και να ανταποκρίνεται στις διαρκώς εξελισσόμενες προτιμήσεις των καταναλωτών.

Η ΣΤΕΛΙΟΣ ΚΑΝΑΚΗΣ ΑΒΕΕ δεν σταματά να δημιουργεί και να εξελίσσεται. Με τα πρωτοποριακά κέντρα τεχνικής επιμόρφωσης και πρακτικών εφαρμογών στον τομέα της γαστρονομίας, τα Athens Center of Gastronomy & Thessaloniki Center of Gastronomy, παρέχει νέες ιδέες, εξειδίκευση υψηλού επιπέδου, αλλά και διαρκή ενημέρωση για τις διεθνείς τάσεις και εξελίξεις, σε επαγγελματίες του κλάδου, με σεμινάρια από την έμπειρη ομάδα τεχνικών της ΣΤΕΛΙΟΣ ΚΑΝΑΚΗΣ, αλλά και από τη διάσημη Γαλλική Σχολή γαστρονομίας ECOLE LENOTRE, με την οποία συνεργάζεται κατ’ αποκλειστικότητα για Ελλάδα, Κύπρο και Βουλγαρία.

Με αυτό το πνεύμα πρωτοπορίας, η ΣΤΕΛΙΟΣ ΚΑΝΑΚΗΣ ΑΒΕΕ τηρεί πιστά και έμπρακτα τη θεμελιώδη αρχή που έθεσε από την πρώτη μέρα λειτουργίας της: να είναι πάντοτε ‘Eνα βήμα μπροστά, για να μπορείτε να την εμπιστεύεστε σε κάθε σας βήμα και να αποτελεί ένα σταθερό συνεργάτη για την ανάπτυξη της επιχείρησής σας .


Η σελίδα www.stelioskanakis.gr χρησιμοποιεί cookies. Περισσότερα
Μπορείτε να επιλέξετε εάν θα εγκατασταθούν ή όχι τα cookies αυτά, πατώντας:
ΑΠΟΔΟΧΗ
ΑΠΟΡΡΙΨΗ