Στις 30 και 31 Μαρτίου, η ΣΤΕΛΙΟΣ ΚΑΝΑΚΗΣ ΑΒΕΕ πραγματοποίησε, στο THESSALONIKI CENTER OF GASTRONOMY, επιδείξεις με Νέες Ιδέες και Εφαρμογές στη Ζαχαροπλαστική για το 2016. Οι επαγγελματίες που παραβρέθηκαν είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν ευφάνταστες συνταγές για λαχταριστές τούρτες, από τις οποίες ξεχώρισαν οι παρακάτω: Γιαούρτι Breakfast με Fabbriyogurt & Nappage Amarena της FABBRI, Pink Forest με Crème Brûlée ELLE & VIRE & Νappage Φράουλα FABBRI, Τούρτα Rafaelo με τραγανή βάση από Delice Crispy Flakes DELUXE LINE και Μιλφέιγ Σοκολάτα για το εξαιρετικά τραγανό φύλλο του με συγκεκριμένη τεχνική και χρήση του εξειδικευμένου βουτύρου Extra Dry 84% ELLE & VIRE. Οι επισκέπτες, εκτός από τις εντυπωσιακές συνταγές που αποκόμισαν, συζήτησαν με το τεχνικό τμήμα της Εταιρείας για τεχνικές και τρόπους που βελτιστοποιούν τη χρήση των διαφόρων υλικών και αποδίδουν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα στις δημιουργίες τους για να ξεχωρίζουν στην αγορά.