Ο καλοκαιρινός κύκλος σεμιναρίων της γαλλικής σχολής ECOLE LENÔTRE ξεκίνησε με θέμα «Μοντέρνες Τεχνικές στη Σοκολάτα». Το σεμινάριο διεξήγαγε ο chef patissier Frédéric Bοurse στις 30 Μαΐου – 2 Ιουνίου στο ATHENS CENTER OF GASTRONOMY και στις 6-9 Ιουνίου στο THESSALONIKI CENTER OF GASGTRONOMY. Οι νέες τεχνικές που παρουσιάστηκαν στη σοκολάτα, σε συνδυασμό με τις εκλεπτυσμένες συνταγές της ECOLE LENÔTRE, ξετρέλαναν τους λάτρεις της υψηλής ζαχαροπλαστικής τέχνης, που παρακολούθησαν τα σεμινάρια. Η διαρκής ενημέρωση και η υψηλή τεχνογνωσία αποτελούν βασική προϋπόθεση για την εξέλιξη και αναγνώριση κάθε επαγγελματία.