Αρχική Center of Gastronomy Τα Νέα μας30/05/2017 ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗΣ ECOLE LENÔTRE: ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2017

30/05/2017

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗΣ ECOLE LENÔTRE: ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2017

30-31.3.16

Ο καλοκαιρινός κύκλος σεμιναρίων της γαλλικής σχολής ECOLE LENÔTRE ξεκίνησε με θέμα «Μοντέρνες Τεχνικές στη Σοκολάτα». Το σεμινάριο διεξήγαγε ο chef patissier Frédéric Bοurse στις 30 Μαΐου – 2 Ιουνίου στο ATHENS CENTER OF GASTRONOMY και στις 6-9 Ιουνίου στο THESSALONIKI CENTER OF GASGTRONOMY.  Οι νέες τεχνικές που παρουσιάστηκαν στη σοκολάτα, σε συνδυασμό με τις εκλεπτυσμένες συνταγές της  ECOLE LENÔTRE, ξετρέλαναν τους λάτρεις της υψηλής ζαχαροπλαστικής τέχνης, που παρακολούθησαν τα σεμινάρια. Η διαρκής ενημέρωση και η υψηλή τεχνογνωσία αποτελούν βασική προϋπόθεση για την εξέλιξη και αναγνώριση κάθε επαγγελματία.


Η σελίδα www.stelioskanakis.gr χρησιμοποιεί cookies. Περισσότερα
Μπορείτε να επιλέξετε εάν θα εγκατασταθούν ή όχι τα cookies αυτά, πατώντας:
ΑΠΟΔΟΧΗ
ΑΠΟΡΡΙΨΗ