To ATHENS CENTER OF GASTRONOMY της ΣΤΕΛΙΟΣ ΚΑΝΑΚΗΣ ΑΒΕΕ και η διάσημη Γαλλική Σχολή Ζαχαροπλαστικής ECOLE LENÔTRE σας προσκαλούν να συμμετάσχετε 27 – 30 Σεπτεμβρίου σε ένα νέο εξαιρετικό σεμινάριο πάνω σε «Γλυκές και Αλμυρές δημιουργίες Viennoiserie, Τάρτες & Petits Fours». Το πρόγραμμα του γάλλου καθηγητή Master Class κου G. Maisonneuve θα περιλαμβάνει μοντέρνες τεχνικές παρασκευής και μεγάλη ποικιλία γλυκών αλλά και πολλών αλμυρών εφαρμογών όπως κρουασάν, σφολιάτες, σφολιατάκια, τάρτες, ταρτάκια, μπριός, γλυκές ζύμες, petit fours, σουδάκια κ.α. όλα με την υπογραφή της μοναδικής ECOLE LENÔTRE.