Αρχική Center of Gastronomy Τα Νέα μας30/10/2013 ΤΑ CENTER OF GASTRONOMY ΓΙΟΡΤΑΣΑΝ 10 ΧΡΟΝΙΑ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ!

30/10/2013

ΤΑ CENTER OF GASTRONOMY ΓΙΟΡΤΑΣΑΝ 10 ΧΡΟΝΙΑ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ!

TA-CENTER-OF-GASTRONOMY-GIORTASAN-10-XRONIA-EPITUXIAS-news

Η ΣΤΕΛΙΟΣ ΚΑΝΑΚΗΣ ΑΒΕΕ και τα CENTER OF GASTRONOMY Athens – Thessaloniki γιόρτασαν την επέτειο των 10 χρόνων παρουσίας και συνεισφοράς τους στον κλάδο με μια πανηγυρική εκδήλωση που έγινε στην Αθήνα στις 30 & 31 Οκτωβρίου.
Κατά τη διάρκεια των εκδηλώσεων έγινε ειδική παρουσίαση με ιστορική αναδρομή όλης της πορείας των CENTER OF GASTRONOMY από το 2003 έως σήμερα. Ταυτόχρονα έγινε αναφορά στις κυριότερες δραστηριότητές τους που περιλαμβάνουν διεξαγωγή σεμιναρίων και εργαστηρίων, πραγματοποίηση επιδείξεων, ανάπτυξη προϊόντων και εφαρμογών για πελάτες της Εταιρείας, εκπαιδευτικές ημερίδες για σπουδαστές επαγγελματικών σχολών και φυσικά την αποκλειστική συνεργασία με την κορυφαία γαλλική σχολή γαστρονομίας ECÔLE LENÔTRE!
Στον εορτασμό συμμετείχε και ο τεχνικός σύμβουλος της εταιρίας FRUIBEL – SUCREA UNIFINE F&B Ingredients κος Philippe Depape. Ο διεθνούς φήμης κος Depape παρουσίασε μία υπέροχη σειρά Χριστουγεννιάτικων συνταγών με θέμα «Ένα ουράνιο τόξο τον χειμώνα…». Οι συνταγές αυτές περιλάμβαναν γλυκά όπως Κορμός Κάστανο, Κορμός Χρυσαφένιος, Κορμός Βιολετί, Κορμός Ροζ, Κορμός Πορτοκαλί και Κορμός Κίτρινος. Στο τέλος της εκδήλωσης, οι παρευρισκόμενοι δοκίμασαν τις εξαιρετικές γλυκιές δημιουργίες συνοδεία επετειακού ποτού.
Η ΣΤΕΛΙΟΣ ΚΑΝΑΚΗΣ ΑΒΕΕ δημιούργησε το 2003 το ATHENS CENTER OF GASTRONOMY στις εγκαταστάσεις της Εταιρίας στις Αχαρνές Αττικής και 4 χρόνια αργότερα το THESSALONIKI CENTER OF GASTRONOMY, το οποίο στεγάζεται εντός του υποκαταστήματος της Εταιρείας στη ΒΙΠΕ Σίνδου. Πρόκειται για δύο υπερσύγχρονα κέντρα τεχνικής επιμόρφωσης και εφαρμογών ζαχαροπλαστικής, αρτοποιίας και παγωτού.
Αξίζει να σημειωθεί ότι μέχρι στιγμής τα CENTER OF GASTRONOMY έχουν φιλοξενήσει περίπου 11.000 άτομα, τα οποίοι συμμετείχαν σε συνολικά 220 επιδείξεις και σεμινάρια, 11 εκπαιδευτικές ημερίδες και σε 65 διεθνούς κύρους σεμινάρια της Ecôle Lenôtre.
Στο τέλος των εκδηλώσεων, ο κος. Κανάκης υπογράμμισε ότι: «Στόχος των CENTER OF GASTRONOMY είναι η επίτευξη της υψηλότερης δυνατής αξίας και ποιότητας για τους πελάτες αλλά και για την ίδια την Εταιρία».Υποσχέθηκε δε ότι θα αναβαθμίσει περαιτέρω τις υπηρεσίες και τα προγράμματα των κέντρων επενδύοντας στη γνώση και την εξειδίκευση, μέσα από νέες συνεργασίες με Chef υψηλού κύρους και μοναδικά προϊοντα από ηγετικούς οίκους του εξωτερικού.


Η σελίδα www.stelioskanakis.gr χρησιμοποιεί cookies. Περισσότερα
Μπορείτε να επιλέξετε εάν θα εγκατασταθούν ή όχι τα cookies αυτά, πατώντας:
ΑΠΟΔΟΧΗ
ΑΠΟΡΡΙΨΗ