Το πρώτο εξάμηνο του 2018 πραγματοποιήθηκαν στα CENTERS OF GASTRONOMY 3 νέα σεμινάρια από την ECOLE LENÔTRE.
Πιο συγκεκριμένα, στην Αθήνα διεξήχθησαν δύο σεμινάρια: “Νέες Εφαρμογές στη Σοκολάτα & Πασχαλινές Δημιουργίες” στις 13 – 16 Φεβρουαρίου και “Ιδιαίτερες Προτάσεις Γαλλικής Viennoiserie” στις 15 – 18 Μαΐου. Στη Θεσσαλονίκη πραγματοποιήθηκε ένα σεμινάριο με θέμα: “Ιδιαίτερες Προτάσεις Γαλλικής Viennoiserie” στις 8 – 11 Μαΐου.
Η ΣΤΕΛΙΟΣ ΚΑΝΑΚΗΣ ΑΒΕΕ έχει αποκλειστική συνεργασία με τη διάσημη Γαλλική σχολή για τη διεξαγωγή υψηλού επιπέδου επιμορφωτικών σεμιναρίων και την παροχή πιστοποιητικών παρακολούθησης. Η σύγχρονη γνώση και η υψηλή τεχνογνωσία αποτελούν βασική προϋπόθεση για την εξέλιξη κάθε επαγγελματία.