Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και βοηθώντας την ομάδα μας να καταλάβει ποια τμήματα του ιστότοπου μας θεωρείτε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.
Οι ιδέες γίνονται πράξη
Γνώση κι εξειδίκευση
Στόχος μας είναι τα Κέντρα Γαστρονομίας σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη να αποτελούν σημείο αναφοράς και πολύτιμο εργαλείο στα χέρια των επαγγελματιών προσφέροντάς τη δυνατότητα:
- να αποκτούν συστηματικά γνώσεις και να βελτιώνουν τις τεχνικές τους
δεξιότητες - να ενημερώνονται για τις τελευταίες τάσεις στην κατηγορία διεθνώς
- να προσαρμόζονται στις αυξανόμενες απαιτήσεις των καταναλωτών
- να διαφοροποιούνται από τον ανταγωνισμό και να στοχεύουν σε μεγαλύτερη
- πελατειακή βάση
- να φτάνουν σε ακόμη υψηλότερα επίπεδα δημιουργίας και γεύσης
αναπτύσσοντας την επιχείρησή τους
Τα εκπαιδευτικά μας προγράμματα περιλαμβάνουν:
- Επιδείξεις από την ομάδα του Τεχνικού Τμήματος της εταιρείας
και καταξιωμένους Chefs του εξωτερικού - Ανάπτυξη “tailor made” προϊόντων και εφαρμογών
- Εκπαιδευτικές ημερίδες για σπουδαστές επαγγελματικών σχολών
- Εξειδικευμένα επιμορφωτικά σεμινάρια για 6-12 άτομα σε συνεργασία με την κορυφαία γαλλική σχολή γαστρονομίας ECOLE LENÔTRE
Εκδηλώσεις
Για να ενημερωθείτε για τα εκπαιδευτικά προγράμματα του Athens Center of Gastronomy και του
Thessaloniki Center of Gastronomy μπείτε στο MySteliosKanakis ή κάντε Εγγραφή.
Ecole Lenôtre
Σεμινάρια υψηλών προδιαγραφών με την Ecole Lenôtre
Στόχος μας είναι να αναβαθμίζουμε συνεχώς τις υπηρεσίες και τα προγράμματα των δύο επιμορφωτικών μας κέντρων και να συμβάλλουμε αποφασιστικά στην ανάπτυξη της γαστρονομίας στην Ελλάδα. Σε αυτό το πλαίσιο, τιμάμε εδώ και χρόνια την αποκλειστική συνεργασία με την κορυφαία γαλλική σχολή γαστρονομίας ECOLE LENÔTRE, η οποία εδώ και δεκαετίες εκπαιδεύει τους καλύτερους δημιουργούς γεύσεων διεθνώς, σε όλους τους κλάδους της γαστρονομικής τέχνης.Στα Centers of Gastronomy Athens – Thessaloniki, σε αποκλειστική συνεργασία με την περίφημη ECOLE LENÔTRE του Παρισιού, παρουσιάζουμε σειρά από εξαιρετικά σεμινάρια διάρκειας 4 ημερών, τα οποία δίνουν ιδιαίτερη βαρύτητα στην τελειότητα της γεύσης και της παρουσίασης. Οι συμμετέχοντες διδάσκονται τις τεχνικές από εξειδικευμένους Γάλλους Master Chefs, οι οποίοι κατέχουν στην πλειοψηφία τους τον κορυφαίο τίτλο του “Meilleur Ouvrier de France” (MOF), ενώ με την ολοκλήρωση των σεμιναρίων, λαμβάνουν πιστοποιητικό παρακολούθησης με τη σφραγίδα του φορέα.
Photo Gallery
Εγκαταστάσεις
Σύγχρονοι πολυχώροι γνώσης και δημιουργίας
Σύγχρονοι πολυχώροι γνώσης και δημιουργίας, τα Centers of Gastronomy, στεγάζουν σε 300 τ.μ. εργαστήρια και χώρους σεμιναρίων, μεγάλης χωρητικότητας. Τα εργαστήρια εξασφαλίζουν την πλήρη κάλυψη των παραγωγικών αναγκών στους τομείς της ζαχαροπλαστικής, της αρτοποιίας, του παγωτού και της μαζικής εστίασης, καθώς είναι εφοδιασμένα με τα πλέον σύγχρονα μέσα παραγωγής, ενώ χάρη στα οπτικοακουστικό εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας εξασφαλίζεται η παρακολούθηση των σεμιναρίων και των ζωντανών παρουσιάσεων.