Αρχική Center of Gastronomy › Πλεονεκτήματα & Προοπτικές

Πλεονεκτήματα & Προοπτικές

Άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό

Η ομάδα επιμόρφωσης του Athens Center of Gastronomy και του Thessaloniki Center of Gastronomy απαρτίζεται από έμπειρους τεχνολόγους τροφίμων, επαγγελματίες Chefs ζαχαροπλαστικής, εξειδικευμένους συμβούλους αρτοποιίας και τεχνικούς συμβούλους παγωτού. Με πολυετή πείρα στους τομείς της ζαχαροπλαστικής, της αρτοποιίας, του παγωτού και του food service, κατέχουν σημαντικούς τίτλους σπουδών και πολύτιμη πρακτική γνώση, έχοντας μαθητεύσει δίπλα σε γνωστά ονόματα της διεθνούς γαστρονομίας.

Βεβαιώσεις σπουδών και βοηθήματα

Η ολοκλήρωση των σεμιναρίων της ECOLE LENÔTRE, όπως και η συμμετοχή στα εξειδικευμένα θεωρητικά και πρακτικά σεμινάρια, βεβαιώνεται με πιστοποιητικό παρακολούθησης από τη φημισμένη γαλλική σχολή και το Athens Center of Gastronomy ή το Thessaloniki Center of Gastronomy αντίστοιχα. Επίσης, σε κάθε σεμινάριο διανέμονται κατάλογοι, ενημερωτικά εγχειρίδια και συνταγολόγια που ανανεώνονται συνεχώς με καινούργιες, πρωτότυπες ιδέες. Αυτά αποτελούν σημαντικά βοηθήματα για τους συμμετέχοντες, αφού τους δίνουν τη δυνατότητα να έχουν πάντα διαθέσιμες τις γνώσεις που αποκόμισαν και να τις εφαρμόσουν στη δουλειά τους.

Οργανωμένη γνώση

Η υποδομή και τα προγράμματα του Athens Center of Gastronomy και του Thessaloniki Center of Gastronomy δίνουν την ευκαιρία στους επαγγελματίες να αποκτήσουν οργανωμένη γνώση, να εργαστούν με σύστημα και μεθοδικότητα και να δουλέψουν κάθε υλικό με τεχνικές που εξασφαλίζουν εξαιρετικά αποτελέσματα. Παράλληλα, να γνωρίσουν δοκιμασμένες λύσεις σε τεχνικά ζητήματα παραγωγής, να εφαρμόσουν στην πράξη τους κανόνες υγιεινής και το HACCP και να δημιουργήσουν προϊόντα μοναδικά σε ποιότητα, γεύση και εμφάνιση. Εφαρμόζοντας στην καθημερινή τους παραγωγή τις σύγχρονες γνώσεις από τα δύο κέντρα, αναβαθμίζουν το επίπεδο των προϊόντων τους και παράλληλα, το δικό τους επαγγελματικό προφίλ.

‘Eνα ουσιαστικό “εργαλείο” για να προχωρήσετε πιο ψηλά.

Ολοκληρώνοντας, η ΣΤΕΛΙΟΣ ΚΑΝΑΚΗΣ ΑΒΕΕ, με όχημα το Athens Center of Gastronomy και το Thessaloniki Center of Gastronomy, έχει ως βασικό στόχο να αποτελέσει ένα πραγματικό “εργαλείο” για όλους εσάς, τους επαγγελματίες της γεύσης, βοηθώντας σας με σύστημα και βαθιά γνώση να εξελίξετε την τέχνη σας, να ανταποκριθείτε στις δύσκολες απαιτήσεις και τον ανταγωνισμό της σημερινής εποχής και να προχωρήσετε σε ακόμα υψηλότερα επίπεδα γευστικής δημιουργίας.

Η σελίδα www.stelioskanakis.gr χρησιμοποιεί cookies. Περισσότερα
Μπορείτε να επιλέξετε εάν θα εγκατασταθούν ή όχι τα cookies αυτά, πατώντας:
ΑΠΟΔΟΧΗ
ΑΠΟΡΡΙΨΗ