Αρχική Center of Gastronomy › Προγράμματα

Προγράμματα

Τα εκπαιδευτικά προγράμματα του Athens Center of Gastronomy και του Thessaloniki Center of Gastronomy περιλαμβάνουν:

Προγράμματα

  • Επιδείξεις από την ομάδα του Τεχνικού Τμήματος της εταιρείας και καταξιωμένους Chefs του εξωτερικού

Οι επιδείξεις αυτές δίνουν τη δυνατότητα σε επαγγελματίες να παρακολουθούν ζωντανές παρουσιάσεις νέων ιδεών και να έρχονται σε επαφή με τις τελευταίες διεθνείς εξελίξεις στους τομείς των πρώτων υλών, της γεύσης και της διακόσμησης. Επίσης, ενημερώνονται για σύγχρονες μεθόδους παρασκευής, κατατοπίζονται σε θέματα τεχνολογίας και υγιεινής των τροφίμων και παίρνουν συμβουλές marketing και πωλήσεων για να ισχυροποιήσουν την θέση τους στην αγορά.

Προγράμματα

  • Εξειδικευμένα θεωρητικά και πρακτικά σεμινάρια για 6-12 άτομα

Τα σεμινάρια διεξάγονται από Chefs διεθνούς κύρους και από το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό των δύο κέντρων. Με τις θεωρητικές γνώσεις και την πρακτική εξάσκηση που τους παρέχονται, οι συμμετέχοντες εξειδικεύονται σε τομείς όπως η σοκολάτα, η διακόσμηση ζαχαροπλαστικής, η viennoiserie, το παγωτό, τα ψωμιά ειδικού τύπου, τα αρτοσκευάσματα, η ζαχαροπλαστική φούρνου, το finger food, το catering κ.ά.

  • Ανάπτυξη “tailor made” προϊόντων και εφαρμογών

Παρακολουθώντας τις εξελίξεις της γαστρονομίας και της αγοράς, το Athens Center of Gastronomy και το Thessaloniki Center of Gastronomy παρέχουν ολοκληρωμένες λύσεις και πλήρη τεχνική υποστήριξη σε επαγγελματίες και επιχειρήσεις του κλάδου, δημιουργώντας συνεχώς νέα, πρωτοποριακά προϊόντα που είναι “κομμένα και ραμμένα” στα μέτρα των αναγκών τους. Οι συνταγές και οι εξαιρετικές πρώτες ύλες που προτείνονται είναι προσαρμοσμένες στις ανάγκες και ανταποκρίνονται απόλυτα στις γευστικές συνήθειες της εκάστοτε ενδιαφερόμενης αγοράς.

Προγράμματα

  • Εκπαιδευτικές ημερίδες για σπουδαστές επαγγελματικών σχολών

Οι συγκεκριμένες ημερίδες δίνουν τη δυνατότητα σε σπουδαστές σχολών επισιτιστικών επαγγελμάτων να ενημερωθούν για τις τελευταίες τεχνικές εξελίξεις των κλάδων της ζαχαροπλαστικής, της αρτοποιίας, του παγωτού και της μαγειρικής, να γνωρίσουν προϊόντα υψηλής τεχνολογίας και να πληροφορηθούν για τις νέες τάσεις της αγοράς, πριν ξεκινήσουν την επαγγελματική τους σταδιοδρομία.

Η σελίδα www.stelioskanakis.gr χρησιμοποιεί cookies. Περισσότερα
Μπορείτε να επιλέξετε εάν θα εγκατασταθούν ή όχι τα cookies αυτά, πατώντας:
ΑΠΟΔΟΧΗ
ΑΠΟΡΡΙΨΗ