Στόχος της ΣΤΕΛΙΟΣ ΚΑΝΑΚΗΣ ΑΒΕΕ είναι να αναβαθμίζει συνεχώς τις υπηρεσίες και τα προγράμματα των δύο επιμορφωτικών κέντρων και να συμβάλλει αποφασιστικά στην ανάπτυξη της γαστρονομίας στην Ελλάδα, παρακολουθώντας τις σύγχρονες διεθνείς εξελίξεις. Σε αυτό το πλαίσιο αναπτύχθηκε συνεργασία με την κορυφαία γαλλική σχολή γαστρονομίας ECOLE LENÔTRE, η οποία εδώ και 50 χρόνια εκπαιδεύει τους καλύτερους δημιουργούς γεύσεων διεθνώς, σε όλους τους κλάδους της γαστρονομικής τέχνης.
Τα Center of Gastronomy Athens – Thessaloniki, σε αποκλειστική συνεργασία με την περίφημη ECOLE LENÔTRE του Παρισιού, παρουσιάζουν μια σειρά από εξαιρετικά σεμινάρια διάρκειας 4 ημερών, τα οποία δίνουν ιδιαίτερη βαρύτητα στην τελειότητα της γεύσης και της παρουσίασης.
Οι συμμετέχοντες διδάσκονται ιδιαίτερα εξελιγμένες τεχνικές από εξειδικευμένους Γάλλους Master Chefs, οι οποίοι κατέχουν στην πλειοψηφία τους τον κορυφαίο τίτλο του “Meilleur Ouvrier de France” (MOF). Η ολοκλήρωση των σεμιναρίων αυτών βεβαιώνεται με πιστοποιητικό παρακολούθησης από την ECOLE LENÔTRE.
Πατήστε εδώ για να δείτε το πρόγραμμα σεμιναρίων με την Ecole Lenotre