Αρχική Center of Gastronomy › Γνώση & Εξειδίκευση

Γνώση & Εξειδίκευση

Nέα Σεμινάρια Ecole Lenôtre

Υψηλού επιπέδου εξειδίκευση για επαγγελματίες

To Athens Center of Gastronomy και το Thessaloniki Center of Gastronomy είναι δύο σύγχρονα κέντρα τεχνικής επιμόρφωσης και πρακτικών εφαρμογών ζαχαροπλαστικής, αρτοποιίας, παγωτού, catering και μαγειρικής. Πρωτοποριακά για τα ελληνικά δεδομένα, δημιουργήθηκαν από την ΣΤΕΛΙΟΣ ΚΑΝΑΚΗΣ ΑΒΕΕ για να παρέχουν τεχνογνωσία, νέες ιδέες και εξειδίκευση υψηλού επιπέδου σε επαγγελματίες του κλάδου και να προσφέρουν διαρκή ενημέρωση για τις διεθνείς τάσεις και εξελίξεις στον τομέα της γαστρονομίας.

 

Γνώση: Απαραίτητη προϋπόθεση για ανάπτυξη

Η τάση που έχει κυριαρχήσει διεθνώς στο χώρο της εστίασης τα τελευταία χρόνια επιβάλλει στους επαγγελματίες της γεύσης να εξελίσσονται για να παράγουν ολοένα και ποιοτικότερα προϊόντα. Βασικές προϋποθέσεις όμως, για την αναβάθμιση της ποιότητας είναι η σύγχρονη γνώση και η υψηλή τεχνογνωσία. Το Athens Center of Gastronomy και το Thessaloniki Center of Gastronomy ανταποκρίνονται στις σύγχρονες απαιτήσεις, παρέχοντας στους ενδιαφερόμενους αποτελεσματική κατάρτιση με πρακτικές γνώσεις που ικανοποιούν τις διαρκώς εξελισσόμενες ανάγκες της αγοράς.

Η σελίδα www.stelioskanakis.gr χρησιμοποιεί cookies. Περισσότερα
Μπορείτε να επιλέξετε εάν θα εγκατασταθούν ή όχι τα cookies αυτά, πατώντας:
ΑΠΟΔΟΧΗ
ΑΠΟΡΡΙΨΗ