ΑρχικήΝέαH ΣΤΕΛΙΟΣ ΚΑΝΑΚΗΣ ΑΒΕΕ ΣΤΗΝ AΡTOZA 2015

H ΣΤΕΛΙΟΣ ΚΑΝΑΚΗΣ ΑΒΕΕ ΣΤΗΝ AΡTOZA 2015

-news

Η ΣΤΕΛΙΟΣ ΚΑΝΑΚΗΣ ΑΒΕΕ είχε εντυπωσιακή και δεσπόζουσα παρουσία στην 14η ARTOZA, τη διεθνή έκθεση αρτοποιίας και ζαχαροπλαστικής, που έλαβε χώρα στο Metropolitan Expo Athens, από τις 27 Φεβρουαρίου έως τις 2 Μαρτίου 2015. Περισσότεροι από 50.000 επαγγελματίες από 20.700 διαφορετικές εταιρίες επισκέφτηκαν τα 250 περίπτερα προμηθευτών του χώρου της αρτοποιίας και ζαχαροπλαστικής.

Κατά τη διάρκεια των 4 ημερών που διήρκησε η έκθεση, το μοντέρνο και ιδιαίτερα εντυπωσιακό, περίπτερο της ΣΤΕΛΙΟΣ ΚΑΝΑΚΗΣ ΑΒΕΕ, επισκέφτηκε πλήθος πελατών και νέων ενδιαφερομένων, που είχαν έρθει να ενημερωθούν σχετικά με τα νέα προϊόντα της Εταιρείας και τις διάφορες εφαρμογές τους, να δοκιμάσουν νέες συνταγές αλλά και να ενημερωθούν για τις εξελίξεις στην αγορά. Το τεχνικό τμήμα της ΣΤΕΛΙΟΣ ΚΑΝΑΚΗΣ ΑΒΕΕ, που απαρτίζεται από 5 έμπειρους chef ζαχαροπλαστικής και παγωτού, 3 εξειδικευμένους αρτοποιούς και 1 τεχνολόγο τροφίμων, ετοίμασαν και παρουσίασαν ευφάνταστες δημιουργίες για να δοκιμάσουν οι επαγγελματίες αλλά και να εμπνευστούν από αυτές. Τα τμήματα πωλήσεων, τεχνικής υποστήριξης και marketing, μαζί με τους αντιπροσώπους και υπο – διανομείς της Εταιρίας από όλη την Ελλάδα, Κύπρο, Βουλγαρία, FYROM, Κόσοβο, & Αλβανία, ήταν παρόντες προκειμένου να παρέχουν την καλύτερη εξυπηρέτηση στους επισκέπτες.

Η λαμπερή και δεσπόζουσα παρουσία της ΣΤΕΛΙΟΣ ΚΑΝΑΚΗΣ ΑΒΕΕ στην τελευταία ΑΡΤΟΖΑ, επιβεβαίωσε την ηγετική θέση της στον κλάδο και έδωσε μεγάλη ώθηση για την επίτευξη υψηλότερων στόχων.


Η σελίδα www.stelioskanakis.gr χρησιμοποιεί cookies. Περισσότερα
Μπορείτε να επιλέξετε εάν θα εγκατασταθούν ή όχι τα cookies αυτά, πατώντας:
ΑΠΟΔΟΧΗ
ΑΠΟΡΡΙΨΗ