Για να παραμείνει η pinsa τραγανή απ’ έξω και μαλακή από μέσα… το μυστικό βρίσκεται στο ψήσιμο.
Τα βήματα είναι απλά, αλλά πολύ σημαντικά για να πετύχετε το επιθυμητό αποτέλεσμα.
Για να εξασφαλίσετε τραγανή κρούστα και μαλακή ψίχα:
– ψήνετε την pinsa σε προθερμασμένο φούρνο στους 280°C για 4 λεπτά.
– Μόλις τη βγάλετε από τον φούρνο, φροντίζετε να την τοποθετήσετε απευθείας στην κατάψυξη.
– Όταν την αφαιρέσετε από την κατάψυξη, τοποθετείτε απευθείας στον φούρνο και την ψήνετε στους 260°C με ατμό για 4 – 6 λεπτά.